auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Śro 03 Gru, 2008
Ja bym poszukał szczęscia na forum Subaru, ale ogólnie wyrwanie STI, które jest niedzwonione/nieupalane graniczy z cudem przynajmniej w Polsklich warunkach...
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Czw 04 Gru, 2008
Mam kumpla co kupił okazyjnie STI, jeszcze z silnikiem 2.0 za 60 tyś. Okazało się, że ćwiara z przpdu i z tyłu. Obednie wpakował już jakieś 40 tysi w niego i dalej są problemy, znaczy sie ciągle coś się sypie i nie idzie ustawić geometri...
Mam kumpla co kupił okazyjnie STI, jeszcze z silnikiem 2.0 za 60 tyś. Okazało się, że ćwiara z przpdu i z tyłu. Obednie wpakował już jakieś 40 tysi w niego i dalej są problemy, znaczy sie ciągle coś się sypie i nie idzie ustawić geometri...
I właśnie tego się boję. To jest mój dobry ziom i nie chcę, żeby wszedł na minę.
Kurna, trzeba szukać. Przecież jest troche pozerów, co kupili STI/Evo z myslą o dziwkach.
Ja ostatnio spotykam trochę kur.widołków, które jednak wiedzą co to evo,sti...i wiedzą, że jak kogoś stać na utrzymanie takie czegoś to stać go też na kupowanie swojej dziwce drogich fatałaszków...
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7169437
Ktoś coś słyszał o tym wynalazku?
O ile się nie mylę auto jeździło na rejestracji S1 VODKA, powinieneś je kojarzyć. Poza strasznie małym profilem opon, reszta chyba jest OK. Myślę, że można obejrzeć.