auto: Fiat CCS rally
silnik:: 1242
moc: 92km Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Sie 2010 Skąd: Tychy
Wysłany: Pon 27 Wrz, 2010
Przewagą Megane oprócz niższej masy będą równiez wymiary.
Dołączam do opinii, że w rękach dobrego drivera auto może namieszać, wystarczy wziąć pod uwage bardzo udany debiut DS3 R3 w Ulster rally, gdzie auto dojechało na 5 w generali a ma 1,6 210, a nie 2.0 310
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Pią 01 Paź, 2010
tak, w temacie.
Ostatnio wpadłem na jakąś stara gazetę, z 98r chyba... gdzie była relacja z rajdu Wisły I kulig tam klepał wszystkich równo Megan Maxi, a jego konkurenci mieli WRC itp itd wiec dobra oska dobry drajwer może ostro powalczyć
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Pią 01 Paź, 2010
Janusz napisał/a:
Ostatnio wpadłem na jakąś stara gazetę, z 98r chyba... gdzie była relacja z rajdu Wisły I kulig tam klepał wszystkich równo Megan Maxi, a jego konkurenci mieli WRC itp itd
Bugalski kit carem bez turbo zlał wszystkie WRC na korsyce...
No ale tam było 300KM i jakaś waga piórkowa, tu tak piknie nie bedzie.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: Saxo VTS
silnik:: TU5J4
moc: 118km Pomógł: 34 razy Dołączył: 20 Sty 2008 Skąd: Górki Małe
Wysłany: Śro 20 Paź, 2010
rallyonline.pl napisał/a:
Robert Kubica na oesach popisuje się za kierownicą nieco wiekowego Renault Clio S1600 - już z polską rejestracją - ale krakowianin poznał już także najnowsze rajdówki swojego pracodawcy. Na początku października Robert złożył wizytę w Renault Sport Technologies.
Kubica miał okazję przyjrzeć się pracom nad Megane RS N4, które będzie najmocniejszym rajdowych Renault od czasów Megane Maxi. Robert spotkał w fabryce kilku starych znajomych z czasów swoich występów w Formule Renault.
Polak poznał też Twingo R1 i R2 - ale już w akcji. Robert zaliczył małymi rajdówkami kilka okrążeń na przyfabrycznym torze