Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
LFS -Gramy cos ??
Autor Wiadomość

strick 
6950 spammer!

auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm

Wysłany: Pon 06 Lis, 2006   

Dariano napisał/a:
Ale nie tak jak to robi wiekszosc ze cie popychaja przed samym zakretem

Jakaś aluzja :DD D

DeeS 
first...

auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm

ja dzisiaj nie dam rady sie z wami poscigac. Mam w srode egzamin:>

strick 
6950 spammer!

Jest! Jednego mocnego przeciwnika mniej ;)

Loko 
Dr. Scheffler dzwoń 500 000 529

auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km

Kurwa tylko dlaczego ktos zmienił hasło i nic nie powiedział? JAkie jesta hasło?

[ Dodano: Pon 06 Lis, 2006 ]
dobra już mam

Dariano 
Dowidzenia

auto: CIVIC VTI
silnik:: B20C6
moc: 217km

Dzis znowu 2 gi dobrze ze deesa nie bylo bo wtedy bede marzyl o 2gim :)
Fajnie bylo pit musi byc duzo fajniej jest i mozna dostac kare :)
przed pierwszym zakretem to nawet nie patrze w lusterka boje sie :DD

Podobal mi sie dzis anjas walczyl dzielnie ale wacha mu sie skonczyla :DD
Loko traycyjnie poza moim zasiegiem chyba bede musial jakies niedozwolone chwyty stosowac bo tak nie moze byc :DD D

Loko 

Dziś fajnie się jezdziło :) było troche walki, ściganie dariano przez sporo okrażen i ucieczka, zeby nie stracić na pit stopie pozycji :D

[ Dodano: Pon 06 Lis, 2006 ]
a no i na koniec jeszcze dachowanie :D

strick 
6950 spammer!

Ja straciłem szanse na pierwszym zakręcie jak Anjas we mnie wjechał! Później już byłem poddenerwowany, że nie umiem dogonić i źle mi sie jechało :)
Ale oczywiście w przyszły pon też zawitam :)

Loko 

O włąśnie, ja mam nadzieje ze w nikogo nie wjechałem na pierwszym zakrecie, ale nie wiele widziałem, lagi. W pewnym momencie wszyscy znikli i zostałem sam :D Do pierwszego zakrętu wjechałem jako ostatni, a wyjechałem z niego jako drugi wiec nie wiem co sie działo :D

strick 
6950 spammer!

Ja w zakręcie byłem 2 a wyjechałem jako ostatni :D
Odwrotnie niż Loko :D

Loko 

No dobra przyznaje sie uzyłęm kodów i zamieniło nas miejscami :D

strick 
6950 spammer!

O ty łobuzie :D A miało być bez kodów :D

anjas 
Penetrator
Szok tato QP

auto: Izera RS
silnik:: H00Y
moc: 51kWkm

Wysłany: Wto 07 Lis, 2006   

Strick, właśnie nie rozumiałem wczoraj tego jak mówiłeś w czasie wyścigu że ci przywaliłem na pierwszym zakręcie. Nie miałem czasu na dyskusje i byłem wkurzony, bo właśnie ja od kogoś dostałem na tym zakręcie porządną bombę i mnie odwróciło, a wjeżdżałem w zakręt jako jeden z pierwszych, bo startowałem z 2 pozycji.

Być może ktoś przydupił we mnie a ja np. jak się obkręcałem to przykotłowałem w Ciebie... A nawet nie widziałem Twojej fury.

Zasejwował ktoś może ten wyścig? Bo chętnie bym zobaczył jak to naprawdę było. A ja zapomniałem go nagrać bo się zagotowałem jak mi się skończyła wacha. Zapomniałem się uciekając przed Dariano, który akurat wyjechał z Pit-Stopu i odpuściłem jeden pit planując wjechać na kolejnym kółku... Niestety było już za późno :)

Powiem wam, że nie spodziewałem się, że ta gra będzie we mnie budziła tyle emocji. Jest zajebiście i poziom z GP na GP rośnie :)

Aha... zajebiście było jak mnie gonił Dariano i na najdłuższej prostej skończyła mi się wacha i zacząłem zwalniać. Dariano pomyślał, że go puszczam i puścił komunikat "Thx"... Pomyślałem sobie "Thx kurwa, chuja bym cię puścił, gdyby nie wacha..." :)

... choć przyznaję, że jak zobaczyłem Darka wyjeżdżającego z PitStopu tuż za mną to nawet przez chwilę przeszła myśl, żeby może go puścić, w końcu ma przewagę kilkudziesięciu sekund (czas pit-stopu). Ale chęć rywalizacji wygrała i nie odpuściłem aż do monemtu kiedy zabrakło mi wachy... :582:

Michał 
Penetrator

auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km

Dzieki dziewczyny !!
ajebisty wyscig.
Powiem od siebie ze dostałem straszała na pierwszym zakręce ostrego. Wyjebało mnie na mur. Myslałem ze bedzie restart ale chłopaki twardo pojechali dalej wiec a za nimi. Zobaczyłem anjasa troche dalej jak stało tyłem do przodu , mówie sobie "Ładnie" :D . Od 1-do 16 kółka sam jechałem , czas na pit stop. Wczesnie bardzo był pit grany u mnie. Od tego jak zjechałem z pit stopu zacząłem jechać perfekcyjnie co zaowocowało u mnie nowym rekordem 1:35:07. I stała sie tragedia.Zobaczyłem BOLA przede mną, dochodze go i siedze juz mu na ogonie, patrze a ten mi nie chce zjechać !! GRRRRRRRRRRr . Chyba 2 kółka nie chciał mi zjechać , trąbiłem , długimi dawałem , darłem morde :D i naprawde, tak byłem rozwscieczony ze miałem ochote mu w dupe wjechać, tzn.: zachamować na jego kapsku :D Zależało mi na tym bo Anjas nie zjechał do boksów i był 26 sek przede mną. Po szybkim przeliczeniu wiedziałem ze jak anjas zjedzie do boksu to i tak go nie dogonie a przede mną bolo jeszcze do wyprzedzenia !! :D W koncu jakos po małej przepychance łykam bolo i nadrabiam stracony czas do Anjasa, 1 sek, 0.5 sek zaczynam odrabiać co okrązenie, az doszedłem do 22 sekund przewagi anjasa . Myslałem ze to juz jednak koniec, okrązen z 10 chyba jeszcze było. Nagle widze to :
Cytat:
Dariano pomyślał, że go puszczam i puścił komunikat "Thx"... Pomyślałem sobie "Thx kurwa, chuja bym cię puścił, gdyby nie wacha..."

mówie, andrzej puszcza anajasa, czyli anjas cos zwalnia , a tu nagle ..... WACHA MI SIE SKOŃCZYŁA !!!!!!!!!! JEEEEEEEEE , JADEEEEEEE NA PUUUUUUUUUDŁO !!!!! 3 mieeeeeeeeeejsceeeeeeeeeeeeee !! Za Loko i dariano !! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dobra, teraz tak. Musimy ustalic sobie ze jak kogoś dojedzamy to ta osoba zjedza .
Anjas tak zrobił, dzieki zim, miłe to było.
Aha, jeszcze, loko przedemną jechał i juz mi tak nie odchodził strasznie jak kiedyś :)

anjas 
Penetrator
Szok tato QP

auto: Izera RS
silnik:: H00Y
moc: 51kWkm

Ja jestem za. Jak widzimy, że ktoś nas dochodzi to lepiej zjechać, nie blokować :)

Ja wczoraj też się namęczyłem z Bolem. Skubaniec nie zjedzie ani na centymetr ;) , aż zmuszony byłem wyprzedzać po wewnętrznej na zakręcie co się zakończyło małym dzwonem i stratą sekund dla niego i dla mnie. :)

Jakiś czas później ciśnienie nie wytrzymało, poleciałem w kartofle i Bolo mnie łyknął... Więc w sumie nie opłacało się wyprzedzać :D

strick 
6950 spammer!

Anjas właśnei widziałem twoja fure jak mi przywaliła, moze sie od kogoś odbiłeś, nie wiem i nie jest to wazne! Ja już później sie denerwowałem bo musiał bym 2 pita zrobić i nie miałem już zadnych szans na nawiązanie walki! Oczywiście jak chciałem zjechać Loko, albo Dariano to musiałem gdzies przydzwonic :)

Odpowiedz do tematu