auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 20 Kwi, 2010
stare dzieje, dobrze było, troche żałuje kasy wydanej przez te 2 lata baletów.
było mineło ...
poza tym, dobrze ze koniec, w złym kierunku to podążało ... nie da sie balować grubo i pracować
miałbym cooper s wymarzonego
grubo gralismy z marcelem i kulką
W sumie to nie żałuje, naprawde. Kupa dobrej zabawy, wspomnienia, znajomi ...
najgorsze jest to że teraz jak wychodze raz na miesiąc/dwa to juz pełno ku.rwo lece, jakby mnie z klatki wypuscili
Jedynie czego żałuje z tego okresu to wydanej kasy. Poza tym, wszystko inne było in plus, znajomi, znajome, wspomnienia, zdjęcia ...
Każdemu polecam taki okres, ale trzeba w pewnym momencie zakończyć bo sie zle to moze skończyć ( nei czuje jak rymuje )
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
offtopujemy.
chill majkul
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
rabarbar [Usunięty]
widze ze sie troche dziewczyny poprztykały,ale temat juz idzie w dobrym forumowym kierunku
Zeby niie było wątpliwosci-temat założyłem bo Michał i Kubas chcieli sie dowiedziec co robie a ja pomyslałem ze byłoby fajnie dowiedziec sie co robi reszta forum,moim celem nie było chwalenie sie czy robienie tu jakiegos konkursu.kolejne - nie jestem jakims supermenem -mam duzy brzuch,małego fiuta,z klaty wyciskam tylko 80 kg,bywam tak leniwy ze mi sie nawet nie chce isc odlac,za hulaszczy tryb zycia wyrzucili mnie 2 razy z roboty,jak postanowiłem zostac biznesmenem i otworzyłem knajpe to ją szybko przepiłem,sporo miesiecy byłem na utrzymaniu tatusia i mamusi itd
auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
Synek napisał/a:
stare dzieje, dobrze było, troche żałuje kasy wydanej przez te 2 lata baletów.
było mineło ...
poza tym, dobrze ze koniec, w złym kierunku to podążało ... nie da sie balować grubo i pracować