auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Wto 06 Lis, 2007
k-mart napisał/a:
ale juz kiedys mialem propozycje kupic cup'a za 18000.- Fr.
Zajebiaszczo.
To bardzo tanio.
Nawet gdyby to bylo 20000 - Fr to i tak okazja.
Tylko weź teraz sprzedaj wszystkie samochody na zawolanie...
Cięzka sprawa, poza tym pospiech to kiepski doradca
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
ale w tych cliowkach uzywa sie sprzegla przy zmianie biegow... tylko teraz nie chce nikogo wprowadzic w blad ale nie wiem czy na wyzszy czy na nizszy... jak na wyzszy to zero problemu, jak na nizszy, wiadomo kupa. ziomek ode mnie ze szkoly (Lukasz Kotarba, raczej dobrze znany w wyscigowym swiatku) strasznie sie jaral i tak ta zabawka, jak przesiadl sie z eNkowego SC to Clio go porywalo, zwiedzil troche europy, zaliczyl pare eliminacji i pelen sezon mp w tym.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Wto 13 Lis, 2007
Ma, ale watpie by ja sprzedal, bo bardzo duzo startuje w roznych wyscigach.
Kiedys mial dwie, jedna z uszkodzona uszczelka pod glowica. Chcial mi ja sprzedac za 16'000.- Fr. :570: Glupi bylem ze nie kupilem :565:
Oprocz tego ma sama rame sporta ktora buduje....i buduje...i buduje, ale konca nie widac.
Gadalem z nim ostatnio na temat nowej pucharowki, ponoc startowal taka w jednym wyscigu gorskim (moj papa widzial ten wyscig, za to ja z Markiem upalalismy na tej trasie ). W kazdym razie mowi ze stara (taka jak jego) robi lepsze czasy, mimo ze nowa jego zdaniem sie lepiej prowadzi :566: