Wysłany: Nie 23 Sie, 2015 Volkswagen Golf 6 GTI Salon Polska 1-wsz Właściciel
Sprzedam Golfa 6 GTI wprodukowanego w listopadzie 2009r. ( model 2010, rejestracja 28.01.2010 ). Samochód kupiony na indywidualne zamówienie w salonie VW Groblewski w Gdańsku. Auto jeżdżone głównie po mieście i dodatkowo kilka razy w roku dłuższe trasy. Wszelkie naprawy i przeglądy są wykonywane na bieżąco w ASO Plichta ( wszystkie wpisy w książce serwisowej )lub w jednym z lepszych warsztatów w Trójmieście VAG-Bauer. Olej w samochodzie wraz z filtrami jest zmieniany co 10000-12000km ( Millers XF Longlife 5w-30). Samochód jest w bardzo dobrym stanie technicznym, bezwypadkowy ( VIN ). Golf jest myty tylko na myjniach ręcznych i dodatkowo raz na kilka tygodni zabezpieczany wysokiej klasy środkami.
Wyposażenie auta:
- Reflektory Bixenonowe
- Podłokietnik z przodu
- Tapicerka skórzana Vienna
- System Nawigacji Satelitarnej RNS-510
- System Audio Dynaudio Excite
- Tempomat
- Pakiet lusterka ( składane i ogrzewane )
- Światła LED tył
- Klimatyzacja dwustrefowa
- Lusterko wsteczne przeciwoślepieniowe
- Felgi 18 cali VW Detroit + Nowe opony letnie Yokohama Advan Sport V105
- Czujnik deszczu
- Podgrzewane przednie fotele
Dodatkowo:
- Szyby przyciemnione folia 35%
- Felgi 17 cali VW Denver w kolorze czarnym + opony zimowe Goodyear Ultra Grip Performance
- Chiptuning w firmie Compsport 265km/365NM - możliwość powrócenia do serii
- Tarcze hamulcowe ATE gładkie + klocki Ferodo DS2500 ( Przód + Tył - Przebieg 10000km )
- Przewody hamulcowe w stalowym oplocie firmy HEL ( Przód + Tył )
- Emblematy VW oraz GTI pomalowane na kolor czarny Plastidipem ( możliwośc powrócenia do oryginalnego wyglądu )
- CB Radio President Harry III ASC + Antena Florida
- Antynapad ( Karta )
Jak widać auto jest bogato wyposażone i zadbane. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt telefoniczny.
Dnia 31.08.15 Auto miało przegląd w ASO Plichta wraz z wymianą oleju, filtrów itd. - Stan auta i podzespołów bdb.
Pitt: chcielismy Golfa Rke w Kombi ale jest tak samo ciasny jak obecne auto. Ja mam 187cm, zona 180cm a syn rosnie jak na drozdzach przez co zona ma kolana na desce rozdzielczej a obecna generacja pod wzgledem wielkosci jest jeszcze ciasniejsza Bedzie Passtuch z 2.0tsi a z czasem pyknie sie program na 320km i jakos to bedzie jezdzic
Bylo brac superba,wiadomo ze nie ten prestiż i szacun ma dzielni ale nic go nie pobije pod wzgledem przestronnosci
nie ogladalem na zywca, ale faktycznie miejsa z tylu jest mega duzo... pytanie czy az tyle jest potrzebne
B8 daje rade, tak jak pisałem, jakość materiałów to juz wyższa półka
mimo wszystko kierunek cenowy w którym idzie vw i skoda to lekkie nieporozumienie
na szczescie w vw mozna wyrwac spory rabat i wtedy oferta robi sie sensowna
z perspektywy czasu i kolejnych testowanych aut, nie zaluje wyboru paska... cokolwiek innego nudnego bym kupil to tak samo by mnie to męczyło
zaluje tylko ze nie jest to b8