auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
Wysłany: Pią 02 Paź, 2015 Sprzedam Borewicza w bieli
Na sprzedaż mam fiaciora, którego kupiłem teściowi na 60 urodziny.
Auto zrobione od podstaw po bożemu, włożone sporo siana!
Po długich poszukiwaniach, oględzinach kilkunastu sztuk, została wybrana dobra baza.
W aucie zrobiona blachara (wstawiane nowe progi prosto z polmozbytu hehe), nowy lakier na całości, nowe wnętrze (fotele,podsufitka)plus masa pierdół.
Teściu miał kiedyś dwie takie sztuki i zostało mu sporo nowych gratów " na strychu"
Motor/skrzynia,most wszystko suche furkoce aż miło
Po remoncie śmigany tylko w ładną pogodę.
Pasucha teść trzyma na dworze bo fiaciora szkoda
Foto poglądowe, jak ktoś zainteresowany podeślę więcej
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Pią 02 Paź, 2015
Borewicz to Polonez.
Szukałem swego czasu takiego białego fiaciora z końca produkcji ale ceny i ilość szrotów mnie zniechęciły. Ładnie wygląda. Ciekawe czy uda Ci się go za tyle sprzedać. Oby. Powodzenia.
auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
Wysłany: Pią 02 Paź, 2015
siema napisał/a:
Borewicz to Polonez.
Szukałem swego czasu takiego białego fiaciora z końca produkcji ale ceny i ilość szrotów mnie zniechęciły. Ładnie wygląda. Ciekawe czy uda Ci się go za tyle sprzedać. Oby. Powodzenia.
To samo przerabiałem, a ilość pomników w cenach z kosmosu mnie przeraziła.
Udało się jednak trafić fajną bazę, nastepnie auto zostało rozebrane do zera i jazda.
Ta cena to tak naprawdę zwrot poniesionych kosztów, ale wiem ciężko to zrozumieć dla potencjalnego nabywcy
Oglądaczy jest pełno, ale jak przychodzi wyłożyć piniądz to propozycje są z dupy typ dam 5tysi:wall:
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Sob 03 Paź, 2015
Lubię klasyki ale kant nigdy mi nie siadał. Jeszcze taki włoski z czerwona szajka w środku byłby ok, ale polski nie ma dla mnie wartości.
Choć egzeplarz fajny.
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo