auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Czw 20 Wrz, 2018 Samsung S7 dwie sztuki
Witam,
jak w temacie, mam do sprzedania 2xSamsungi S7 Polska dystrybucja, na gwarancji jeszcze do czerwca 2019. Stan gabinet dowody zakupu oryginalne pudełka słuchaweczki wszystko co pan sobie życzy. Nie odpowiadam na maile więcej zdjęć na maila.
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pią 21 Wrz, 2018
FV?
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pią 21 Wrz, 2018
żart nawiązujący do innych dyskusji i ogłoszeń
z drugiej stronie nie rozumiem jak samsungi moga tak szybko tracic na wartosci... wychodzisz ze sklepu i już -30%
rozumiem, że note 8 ktorego wystawilem ma juz następcę... który kosztuje 4.3pln, ale wystawiajac mojego note 8 za 2.6 nie mam praktycznie żadnego zainteresowania.
...ale wystawiajac mojego note 8 za 2.6 nie mam praktycznie żadnego zainteresowania.
może dlatego, że za 2.5 - 2.6 kupi brand new z 2 letnią gwarą ?
jeszcze z tydzień temu widziałem na X-KOM za 2.8 z "odkupem starego fona za 250zł"...
Zwyczajnie cena z dupy to i chętnych brak
sprawdzalem na ceneo i ponizej 3k nie znalazlem
moj jest jak nowy, nie kazdy potrzebuje fvat, wiec juz kilka stow taniej
i jeszcze etui za 160
jestes pewien ze z oficjalnej dystrybucji w xkomie byly za 2,8?
najtaniej co widzilem to wlasnie 2 mce temu za 2999 w promo, pozniej 3,4
wg mnie cena normalna i nawet jak w kieszeni komus zostanie 200-300 to chyba warto?
Moim zdaniem większość kupujących telefony w okolicach 3k i więcej potrafi liczyć tak jak Ty i jednak bierze na to FV oraz odlicza jeszcze te 19%. Wystaw to samo z FV i zobaczysz, że jednak jest zainteresowanie.