czy chodzi Ci o czujnik położenia przepustnicy?
ten czerwony przykręcony do przepustnicy?
to chyba jedyny czujnik którym można pomieszać w obrotach
jest jeszcze ta górna śrubka w przepustnicy, ale u wszystkich jak widziałem było na maxa wkręcone lub zaklejone.
Ostatnio swoją starą przepustnicę sprzedałem gościowi co sprzedaje takie graty do 16v
http://www.renaultracing.pl/
ja mu sprzedałem całą przepustnicę za 50, ale widziałem że u niego sam ten czujnik kosztuje 100
ja wystawiłem na allegro całość za 50 i była tylko jedna oferta a i tak była mi już zbędna
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Nie 19 Lis, 2006
nawet calkiem calkiem strona, to jakis Twoj ziom PiTT??
Myslalem ze to Ty masz wylacznosc na PL pod wzgledem R19 16v
Swoja droga nie ma najgorszych cen, duperele jak wiadomo najdrozsze, ale sam silnik n.p. 1000zl to bardzo fair cena
Szczerze mówiąc nie znam gościa
Znałem jego stronkę wcześniej, potem zupełnie przypadkiem sprzedałem mu swoją starą przepustnicę
Podobno kiepski z nim jest kontakt, KonradMK miał od niego kupić "sportowe" poduszki macphersonów bo miał popękane, ale nie dogadał się z gościem
Następna sprawa silnik, dałem namiar bo znajomy szukał silnika i już się dogadał z nim, miał jechać go odebrać a on zadzwonił że jednak nieaktualne :566:
może faktycznie taki zbieg okoliczności że 2 osoby chciały coś od niego i nic z tego nie wyszło
kolo podobno ściga się tymi 19