tam tez sa linki do podobnych HOWTO na temat:
- jak wymienic 5ty bieg (wyobrazam sobie ze moze byc uzyteczne jak ktos wsadzi ktrosze glowne - cos takiego ma zdaje sie Lukasz)
- jak lekko zmodyfikowac seryjny wydech
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pon 20 Lis, 2006
dobry opis, prawie tak samo sie robi jak w clio I
Jest to jedna z rzeczy przy samochodzie ktorej nie lubie robic samemu, nie mam poprostu cierpliwosci do tych pomiarow Wole oddac do warsztatu by mi belke opuscili
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
życze powodzenia tym co bedą robić to samemu... niestety moim zdaniem w tym opisi ebrakuje jednej rzeczy.. mainowicie martwego amortyzatora służącego do ustalania wysokości... bobardzo Ciężko trafić na równo z lewej i z prawej strony używając miarki.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
saxorulez napisał/a:
martwego amortyzatora
ale w sumie znajac pomiary ile sie chce opuscic, "samemu" mozna sobie dorobic martwego amora, lub takiego z roznymi blokowanymi pozycjami. Dobry pomysl, jak dla mnie
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
no tak.. potrzebujesz rurkę nagwintowaną od środka zakończoną takim mocowaniem jak seryjny amortyzator, oraz coś co wkręcisz w tą rurkę np. pręt z gwintem oraz takim samym mocowaniem jak amortyzator, do tego jedna nakrętka zapobiegajaca skrecaniu się po ustawieniu wysokości proste
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Wto 24 Lip, 2007
Hał macz w warszawie remont belki ???
Kolo mnie (moze za duzo powiedziane) jest firma antałex ktora regeneruje na poczekaniu za 350 pln.
Nie wiem czy to duzo czy malo...
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...