Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
podejrzane ogłoszenie
Autor Wiadomość

KonradMK 
Gary Muvaut

auto: B==D
silnik:: B==D
moc: B==Dkm

Wysłany: Śro 29 Lis, 2006   podejrzane ogłoszenie

AUDI A3

tylko mi się wydaje że ta cena jakaś niska? I ten 'Jacek Buczek'...

GOKART 
współczynnik IQ poniżej temp. ciała
Miniac

auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm

Wysłany: Śro 29 Lis, 2006   

Stary przewał..... żadnych danych odbiorcy , żadnego telefonu... to są te ogłoszenia z serii :" niestety, aktualnie teraz jestem poza granicami kraju / regionu / domu gdzie znajduje się samochód. Proszę wpłacić sumkę na moje konto żeby potwierdzić autentyczne zainteresowanie moją ofertą a wtedy spacjlanie dla pana wrócę i będziemy mogli dobić targu..." oczywiście jest tysiąc i jeden powodów nomożności obejrzenia auta przed transakcją.... wpłacasz kasę a następnie należyć do elitarnej grupy która dała wpuścić sie w kanał... :D Słyszałem o takich przypadkach, proceder jest znany nie od dziś i zrobiło się na niego kupę ludzi. Nie wiem jak ludzie mogą być tak naiwni i wpłacać kasę nieznanej osobie bez zobaczenia towaru i jakiegokolwiek zabezpieczenia transakcji. No cóż , na zachodzie ludzie są jeszcze bardziej łatwowierni i naiwni.
Obejrzyj inne ogłoszenia sprzedaży aut jakiejkolwiek marki w atrakcyjnej cenie ... zawsze perełki w super atrakcyjnej cenie, full wypas, świetny opis auta i ... zawsze lakoniczne dane sprzedającego (najczęsciej z Berlina, Hiszpani, Włoch etc ;) )
Jednym słowem, odjechala Ci z przed nosa niezła okazja :D ;)

KonradMK 
Gary Muvaut

auto: B==D
silnik:: B==D
moc: B==Dkm

aa pamiętam czytałem kiedyś o tym w gazecie hehe, generalnie przyjąłem zasadę że jak coś kosztuje ponad 20% mniej niż średnia to znaczy że jest grana jakaś lipa

szymlorek 
ide na marsz samotnych kobiet

auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km

jeżeli chodzi o odrealnione ogłoszenia to zdecydowanie polecam ta strone bo momentami jest ich na niej całe mnóstwo i telefony oczywiscie nigdy nie odbierane albo przedsiembiorczy sprzedawcy właśnie są wniemczech po kolejne giga okazje i nie ma jak przyjechac obejżeć auta :D http://www.tvp.com.pl/tg/...to/oglfoto.html

Odpowiedz do tematu