Powiedzcie mi coś o tym.
Druga sprawa to chciałbym, żeby ktoś mnie więcej napisał jakie mogą być koszty sprzęgła i czy jest tam jakaś regulacja na lince czy coś.
I może jakieś ważne są rzeczy o których trzeba wiedzieć przy tym aucie. Bo jeśli chodzi o CRXy to jesteśmy dziewicami
Powiedzcie mi coś o tym.
Druga sprawa to chciałbym, żeby ktoś mnie więcej napisał jakie mogą być koszty sprzęgła i czy jest tam jakaś regulacja na lince czy coś.
I może jakieś ważne są rzeczy o których trzeba wiedzieć przy tym aucie. Bo jeśli chodzi o CRXy to jesteśmy dziewicami
CRX: karoseria,karoseria,karoseria, trzeba sprawdzic czy nie jest zgniły
d15b to sohc vtec 1.5 ktory dysponuje piekną mocą 130koni a do tego jest lekki (z małymi modami jeździ jak dohc vtec).
Sprzeglo linkowe, koszt sprzegla kompletnego 350-420zl.
Trzeba by sprawdzić w jakim stanie jest silnik.
_________________ Samochody to ZUO!
Karaś [Usunięty]
Wysłany: Czw 18 Sty, 2007
Fajne, szybkie auto. Ma dwie podstawowe wady.
Pierwsza to jak kolega napisał - korozja.
Drugą znacznie ważniejszą jest konstrukcja auta - przy ostrym dzwonie przodem silnik wskakuje Ci na kolana. Czytałem dużo o tym - skutecznie mnie to zniechęciło do tego bolidu.
Poza tym miodzio - siedzi się bardzo nisko i przy dobrym zawiasie chodzi jak gokart
silnik jest w pięknym stanie... troche zapocony przy pokrywie głowicy ale chodzi pięknie nawet na zimnym. Blacha pordzewiała - ale nie wymagajmy za dużo za 1500 zł
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Czw 18 Sty, 2007
Vlodarsky napisał/a:
silnik jest w pięknym stanie... troche zapocony przy pokrywie głowicy ale chodzi pięknie nawet na zimnym. Blacha pordzewiała - ale nie wymagajmy za dużo za 1500 zł
Będzie spoko - fajnie to lata.
jesli silnik to d15b a nie d15bX (cyferka) to gratuluje
Kiedy go zobacze?
Co do zapocenia... wymienic uszczelke kosztuje 30zl
A kiedy go zobaczysz.... pewnie jak przestanie walczyć z blachą bo strasznie od dołu pordzewiały jest... podłużnica się aż opuściła i błotnik pękł... blacharsko tragedia. Wiec minie troche czasu.