Wysłany: Pon 05 Lut, 2007 dobry zawias nie jest zły...ale jaki jest dobry??
mam pytanko...nie mam pojęcia jaki mam zawias w celice ale jak auto stoi to mi sie amorki nie podobają bo po naciśnięciu auta nie podnoszą sie powoli do góry ale dośc szybko wracają...generalnie nie wiem czy nie są zjebane
jak jade natomiast to przy 90-100km/h i ostro kręce kierą to mi auto jedzie jak po sznurku nawet oponki nie piszczą...ale nie wiem czy to miarodajny test...bo z kolei jak wpadne w dziure to tłucze ostro w środku a profil oponki nie jest mały bo to 205/55R15...zakręty też połyka niesamowicie ale może to dzięki rozkładowi masy i niskiemu środkowi ciężkości...nie wiem??
pewnie powinienem smignac na jakąś stacje i poprosic o wydruk ze sprawnoscia amorków??
generalnie co myślicie o takim zachowaniu auta...no i najważniejsza rzecz...jak się zdecyduję na nowe amorki to jakie
BILLSTEIN za 700szt czy może KAYABA za 400szt...a może coś innego??
sprawność amorków na stacji można o kant dupy potłuc, ja miałem niedawno mierzone i wyszło ponad 75% sprawności na każdym a dobijają już konkretnie. Chyba własne odczucia są tutaj najbardziej miarodajne