kupiłem sobie nowego kompa, Hp nx 7400... Kiedys brat jakies lekko skomplikowane sprawy na kompach mi ogarniach, ale czas sie nauczyc samemu. Wiec bede tu was pytal o rozne rzeczy, a wy sie nie smiejscie, bo niektore moga byc dziecinne
1. Wiec mam twardy podzielony na dwie partycje. Jedna C ma cos kolo 60GB, na niej jest caly windows, wolnego nadal ponad 50GB. Na drugiej jest HP Backup and Recovery Manager, ma ona raptem 7GB i prawie wszystko zajęte. zawsze miałem tak, że na jednym dysku miałem cały system i jak coś się zjebało to go formatowałem. Na drugim większym miałem wszystkie moje rzezy i ten dysk pozostawał nietknięty. Nie ma windowsa na płytce, tylko moge soie zrobić recover cd, a również backup wszystkiego, ale nie dysponuje tak pojemnym zewnętrznym nośnikeim pamięci.
I teraz. Czy da się ten duży dysk C podzielić jeszcze na 2 części bez formata. Bo bym zrobił małą na ten windowś, a drugą duża na psrawy zawodowe, fotki dziwek,itd...
Pomóżcie ziomki, bo już mnie dzisiaj inżynierowie z Reanult Sport wkurzyli, ale żeby jeszcze Gates i kumple chcieli mi dziś dokopać?
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 06 Lut, 2007
da sie. bez problemu. Jest taki program, partition magic. Łatwy do ogarnięcia.
Już ci sciągam pełną wersje i jak skoncze to gdzies ci wrzuce to sobie zassasz .
Yeah, najlepszy informatyk wśród hiphopowców i najlepszy hip hopowiec wśród informatyków! Restepka ziom. Kolesie gdzie kupowałem nadęci na maxa, patrzyli na mnie z góry i mało doradzili.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 07 Lut, 2007
ja przyjechalem z podstawowymi rzeczami do michala i rozumiem Cie!! pozostalem na eteapie DOS'a .. to byl moj ulubiony system wiec pytaj o wszystko bo moze skorzystam i ja
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
da sie. bez problemu. Jest taki program, partition magic. Łatwy do ogarnięcia.
Już ci sciągam pełną wersje i jak skoncze to gdzies ci wrzuce to sobie zassasz .
Ziomuś, masz ten programik, bo już chce zrobić tą separację...