auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 [F] W pogoni za szczesciem
film dla ludzi, ktorzy maja ochote zobaczyc pocieszajaca historie albo znowu uwierzyc, ze w zyciu trzeba probowac zeby cos osiagnac..
moim zdaniem swietna rola W.Smitha - gra super ojca i potrafi sie idealnie odnalezc w wielu sytuacjach.. wydaje sie, ze ten film to ekranizacja przyslowia - bez pracy nie ma kolaczy.. i bez uporu, szczescia i wytrwalosci..
krotki opis ze strony Cinema City:
Scenariusz filmu oparty jest o autentyczne wydarzenia i opowiada o życiu Chrisa Gardnera z Chicago, który pewnego dnia zostaje bez pracy i mieszkania. Gardner razem ze swoim małym synkiem zmuszony zostaje do tułaczki po przytułkach.
polecam.
ps. to nie jest amerykanska superprodukcja. raczej film dla ducha.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Ostatnio zmieniony przez Czw 15 Lut, 2007, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007
Cytat:
chłopczyk który gra synka jest prawdziwym synem W.S.
nie wiedzialem. chlopak tez gra swietnie.. naprawde. juz dawno nie bylem na filmie i nie myslalem, ze gra aktorska tak bardzo mi sie podoba - super dzieciak i zeby byl taki w realu to go adoptuje ma super fryz i jest naprawde przekonujacy.
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007
byłem widziałem ... bardzo mi się spodobał ostatnio właśnie czegoś takiego szukałem ....
film delikatnie podbudowuje i daje nadzieje ze cięzką pracą i uporem blablalba można dużo osiągnąć ogolnie polecam:)
Wysłany: Pią 16 Lut, 2007
a ja wpisalem K bo mialo byc kino
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Pią 16 Lut, 2007
spoko ziomus to pierdulki sa.... f jak film bylo na poczatku, a jak zobaczylem k w temacie k-marta to przez to ze nie wiedzialem ze jest taki film myslalem ze ksiazka, ale i tak w sumie tak to nie wazne... napisalem nie zeby poprawiac ale zeby nie bylo ze zmienilem tresc posta czy cos... jak nie jasno pisze to przepraszam dobranocka byla zmeczony jestesm pozdr.
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Sob 17 Lut, 2007
dzisiaj i ja widzialem. Bardzo fajny, super muzyczka (bardziej piosenki [z tamtych lat]) ale ost tez ok. Super klimat Frisco, dzieciak fajnie gra.
dobry film.
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Śro 27 Cze, 2007
Musze powiedzieć, ze jeden z lepszych filmów jakie oglądałem ....
Świetna rola Willa, jego syn dostał za ten film nagrode MTV Music Award
Troszke jak dla mnie uciete zakonczenie, ale bardzo stylowe i inne niz w wiekszosci filmów.
BARDZO polecam :wink:
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Czw 16 Sie, 2007
film zacząłem oglądać z nastawieniem może na coś bardziej komedyjno-luźno natrojowym, a trochę dramatu było
film nie zachwycił mnie, ale faktycznie, gra małego mistrzowska :564: