Dokładnie, ph2, bo ph1 nie ogarnął nawet polody swego czasu. Dodatkowo auto kurewsko drogie w utrzymaniu i ew. naprawach.
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007
pododno nie ma co ogarniac. Mowia ze nie da sie nauczyc tego auta ze jest totalnie nie przewidywalne. W anglii jest opinia ze to Najbardziej pojebany hothatch jaki wyszedl. Zarowno na + jak i -
a co do r32 to stoi jeden czarny w komisie w piasecznie na obwodnicy... ktos z tego komisu go mial i teraz sprzedaje.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
JIMEK napisał/a:
pododno nie ma co ogarniac. Mowia ze nie da sie nauczyc tego auta ze jest totalnie nie przewidywalne. W anglii jest opinia ze to Najbardziej wykonujący ruchy posuwiste hothatch jaki wyszedl. Zarowno na + jak i -
a co do r32 to stoi jeden czarny w komisie w piasecznie na obwodnicy... ktos z tego komisu go mial i teraz sprzedaje.
Albo jego rodzina
JIMEK [Usunięty]
nie mam pojecia w sumie po prostu czesto tam przed tym komisem stal moze jego dziewczyna albo jej kolezanka? ale sram na nia i jej rodzine
Zderzak do Clio V6 w serwisie kosztuje 12000zl, dziekuje. Wyglad masakra, ale podobno na ulicy nie jest sie w stanie pojechac tym szybciej niz zwyklym clio... po prostu na pierwszym boku sie konczy.
R32? Anie lepiej EVO lub ewenutalnie STI? Golfior nie jedzie, ma haldexa i bez lewej. Ale przyzxnam, ze sound silnika spoko. Wlasnie dzisiaj taki mnie mijal, jakies portorykance tym jechaly...
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007
Jak dla mnie clio v6 phII jest tuz za turbo 2 optycznie najbardziej wyje-bany-m w kosmos hothatch'em. Ragnotti takim wszystkich wyjmuje, nawet big mak'a na evo
Jesli bym kase mial, to bym bral.
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Nie 08 Kwi, 2007
[ Dodano: Nie 08 Kwi, 2007 ]
oba sa nieglupie z wygladu