Nie przepadam za serialami, ale dosc mocno sie przez przypadek wkreciłem w PITBULL'a. Film był niespelnionymi PSAMI wg mnie, ale serial jest po prostu świetny - oczywiście na faktach i super realistycznie nakrecony i odgrywany przez wszystkich "aktorów"
nie wiem czy ktos sie przekonał do tego serialu, ale po prostu każdy kolejny odcinek jest lepszy od poprzedniego ..... strasznie zaluje ze za tydzien jest ostatni ......
mikson [Usunięty]
Wysłany: Sob 26 Maj, 2007
serial jest dobry bo sa normalne geby, a nie piekni przystojni kryminalni
i jest niezly real,, mocny serial czasem daje do myslenia jakie akcje sa na miescie
a sie tego nawet nie wie
jeden minus ze czasem nie wyraznie gadaja , strasznie cicho, ale to tez jest taki klimacik
a nie piekna dykcja kryminalnych hehehhe
Marcel [Usunięty]
film jest oparty na autentycznych akcjach wydziału - wiec dlatego jest taki realistyczny, a aktorzy wg mnie SWIETNIE sie utozsamili ze swoimi postaciami ... jak równiez osoby ktore w kazdy mz odcinków graja jakis epizod...
ostatni odcinek bedzie o magdalence :557:
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
z tej stronki co podałes można sobie oglądać za free pełne odcinki??
Marcel [Usunięty]
sharxhunter napisał/a:
z tej stronki co podałes można sobie oglądać za free pełne odcinki??
1 czy 2 sotatnie napewno - nie wiem jak z reszta, bo nabiezaca ogladam - sprawdz po prostu