auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 10 Maj, 2007 [R] Passe Partout
witam, a wiec wczoraj urodzinowo chcialem sie wybrac gdzies to innej knajpy i trafilem do Passe Partout na Saskiej Kepie. http://www.passepartout.pl/onas.htm
Jezeli chodzi o wystroj to bardzo fajnie, kameralnie oraz cicho.
Poniewaz jestem mega milosnikiem Carpaccio to zdecydowanie moge polecic ten lokal bo bylo pyszne. Dodatkowo bardzo dobre i we wspanialym sosie "Krewetki królewskie z grilla z sosem śmietanowo - czosnkowym".
Meksykanska Enchilada - bardzo dobra ale nie zaskoczyla mnie na wielki +.
Jezeli chodzi o desery to nie polecam "Creme brulee" - powinien byc serwowany na cieplo
Ogolnie rzecz biorac polecam na spokojna kolacje.
p.s. wracajac do domu jeszcze kupilem zestaw tokyo w Tekade sushi i nie polecam tego lokalu (ul. Francuska)
o w morde!
zobaczylem ten temat i zrobilem wielkie galy :559:
ale to jednak nie to Passe-partout, o ktore mi chodzilo, bo http://www.passe-partout.be to gazeta na temat ktorej pisalem swoja prace mgr
wielkie sorry za OT ale nie moglem sie powstrzymac
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 10 Maj, 2007
Jakarti napisał/a:
Bad-i napisał/a:
wracajac do domu jeszcze
myslalem, ze kogos skillowales..
wczoraj od dawien dawna (kurwa nawet nie pamietam jak dlugo, moze z 4 lata nawet) mialem podbramkowa sytuacje. Oczywiscie lecac laguna atakowalem na Modlinskiej z prawego pasa (ale legalnie). Niestety Pan maluchem wyjezdzajacy z Auchan nie patrzyl w lewo i wyjechal sobie spokojnie na ten pas. Bylo po deszczu i ledwo ledwo dohamowalem i wbilem sie na srodkowy miedzy pedzace samochody. Cale szczescie ze bylem na obrotach bo jakbym nie odjechal to ten z tylu by mnie zjadl. Takze pozniej uznajac swoje urodziny za dzien specjalny powoli dojechalem do domu.
p.s. ale mialem ostatnio dobrego killa, BMW 528 - wracajac z mazuj musialem go 220 wyprzedzac
dokladnie temat to " ANALIZA RYNKU BEZPŁATNEJ PRASY REGIONALNEJ W POLSCE I BELGII ORAZ MOŻLIWOŚCI IMPORTU ZACHODNIEGO TYTUŁU" ,a zachodni tytul to wlasnie Passe-Partout