Ja ze swojej strony nic nie moge powiedziec o samochodzie gdyz go nie znam.
Z tego co kiedys gadalem w wlascicielem silnik gubi troche oleju na jakims uszczelniaczu.
Dzisiaj ciezko, w przyszlym tygodniu bez problemu.
Jak gdyby cos dzwon 502 020 510. Gdybys mial sie spotkac dzisiaj dzwon, po 20-tej moze juz bede wolny.
yo. dzięki za chęci (znowu się nie zawiodłem na HH ) ale mam już inny plan gdyż właśnie w weekend wyklarowała mi się sytuacja z autem. Otóż (uwaga, wrażliwi niech lepiej nie czytają) dostałem w sumie za darmo opla astrę kombi więc nie szukam już super auta na codzień. Od września za to zaczynam realizować moje marzenie - szybkie R5 do upalania. Faza pierwsza to poszukiwanie egzemplarza niebitego prawdopodobnie we Francji lub Szwajcarii gdzie tego troszkę jeździ
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pon 28 Maj, 2007
o ziom, masz najlepszą opcje z możliwych !! samochód na codzien do jazdy do roboty itd a wieczorami upalanko na maxa !! jea !!
dobrze ze kombi, będziesz gdzie miał wozić częsci zapasowe
no mam nadzieję że astra wytrzyma ze 2-3 lata i w tym czasie mój projekt się zakończy a będę już obrzydliwie bogaty żeby kupić sobie zajebisty dupowóz
krótko o astrze
1998 rok
1.4 16v 90KM
kombi bombi bez klimy ale mam zmieniarkę na 10 płyt :547:
przelot 300 000 licznikowy ale przy ok 250 000 były wymieniane bebechy w silniku bo ASO zrąbało rozrząd i silnik poszedł się je... więc teraz jest jak nowy
blacha nie ruszona, nowe sprzęgło, nic nie puka itp...
zajebiście zarzuca mu dupę na krętym ale jak by ktoś chciał przewieźć lodówkę to no problem
taki sam jak ten
cena 3500 zł hehehehehe więc szkoda było nie wziąć