Jako że hondzia postoi troche pod chmurką na otwartym parkingu to chcialbym zalozyc jakas blokade skrzyni lub COS co mi podsuniecie.
Elektronicznie auto jest ogarnięte i nikt go nie odpali (tzn wszystkie osoby ktore by to umialy znam osobicie ) , chodzi mi o kwestie mechaniczną bo wypchnąć auto i odholować jest juz bardzo latwo.
Chcialbym blokade skrzyni biegow taka z wyjmowaną szpilką zeby zaden pan henio mnie potem nie załatwił duplikatem kluczyków do blokady. Czyli szpilka którą mogę zmienić i mieć swoj komplet kluczykow - zeby zaklad ktory to zaklada nie mial juz takiej mozliwosci.
Lub jakies inne zabezpieczenie... anyone,anything?
Jesli pisze nieskladnie to sorry mam paskudną anginę
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pon 06 Sie, 2007
dzik napisał/a:
nie ma sensu taka blokada jesli zakladamy ze silnika nie odpala i beda holowac
kazdy zlodziej wsiadzie to samochodu w 2s, wcisnie sprzeglo i mozna ciagnac
Racja. Ale zawsze to trudniej
_________________ Samochody to ZUO!
Marcel [Usunięty]
jak jest elektronicznie zabezpieczony to winno wystarczyc, jak juz wiadomo własne patenty sa najlepsze, kazda blokade, kierownicy, skrzyni biegów etc mozna zdjac w 5sekund, ale oczywiscie bedziesz sie czuł lepiej,ze masz
proponuje kupic do kieroniczy jak nie masz AIR BAGu taka przejscówke ze naciszkasz przycisk i zabierasz kierownice ze soba do domu - Pati na jdm'ie ma taki gadzet - POLECAM - bez przejscówki nie załozysz kierownicy
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Marcel 08 napisał/a:
jak jest elektronicznie zabezpieczony to winno wystarczyc, jak juz wiadomo własne patenty sa najlepsze, kazda blokade, kierownicy, skrzyni biegów etc mozna zdjac w 5sekund, ale oczywiscie bedziesz sie czuł lepiej,ze masz
proponuje kupic do kieroniczy jak nie masz AIR BAGu taka przejscówke ze naciszkasz przycisk i zabierasz kierownice ze soba do domu - Pati na jdm'ie ma taki gadzet - POLECAM - bez przejscówki nie załozysz kierownicy