Wysłany: Sob 26 Sty, 2008 [f] Projekt: Monster czyli Cloverfield
O żesz ja pierdole! Hit! Oglądasz jak dokument, wrażenia podobne jak z ataku na WTC!
Trzeba zobaczyć w kinie. Fabuły w zasadzie nie ma, ludzie uciekają, wszystko jest nagrane "z ręki" i to jest niesamowite. Na bank będzie druga cześć, musi być...
auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 07 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Sob 26 Sty, 2008
Jimek nie ogarniasz. Obejżyj trailer i wszystko będziesz wiedział. To jest film o uciekaniu. Podobno 7 części szykują
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Sob 26 Sty, 2008
sam nie ogarniasz aluzji. mam pisac ze temat nie zgodny z regulaminem dzialu? to nie jest sr. to byla prosba do kolegi. przeciez wiem ze mam sobie kliknac, ale wole miec wybor i jesli mnie nie interesuje film o potworach tego nie robic.
Byłem w piątek w kinie -----> [K] jak kino czyli na filmie pt. -----> Cloverfield (pl. Projekt: Monster, z dupy tytuł)
Film to dokumentacja jednego dnia młodych ludzi mieszkających w NYC. Pewnego dnia wieczorem miasto atakuje potwór, rozpierdala wszystko i wszystkich. Dzieciaki spierdalają przed nim kręcąc wszystko na kamerze amatorskiej. Na końcu wszyscy giną i chuj (a może nie? nie widomo). A potwór pewnie żyje dalej, ale tego też nie wiadomo bo nie widać tego na filmie.
Bardzo fajne efekty specjalistyczne, music sehr gut no i ten potwór co rozpierdala jest rozpierdalający po maksie.
dziękuję i pozdrawiam
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Nie 27 Sty, 2008
dobra fabula genialna a teraz wklej prosze tworcow i jakas fote albo zamykamy