W podobnych możecie zobaczyć wiele więcej filmików z tej imprezy.
Nie wiem jak wy ale ja jestem w totalnym szoku, ze w PL odbywają się takie fajne imprezy amatorskie, gdzie trasa przypomina prawdziwy rajd, prędkości jak widać na filmiku też całkiem spore, no i warunki wyglądają na trudne.
Po prostu opadła mi kopara jak to zobaczyłem.
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Czw 28 Lut, 2008
troche to takie na zywiol. klatki brak, zawias seria, opona z nosa, garnek na glowie,
colin zaladowany i dzida przez las. podziwiam organizatorow za odwage ze organizuja
cos takiego i biora to na siebie.
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
106 napisał/a:
roche to takie na zywiol. klatki brak, zawias seria, opona z nosa, garnek na glowie,
colin zaladowany i dzida przez las. podziwiam organizatorow za odwage ze organizuja
cos takiego i biora to na siebie.
zgadzam się, do tego kibice stoją "tam gdzie trzeba" żeby sie tragedia stała.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
super jesli sie znajdzie paru chetnych!
Chetnie naucze sie paru rzeczy od ludzi z oesowym doswiadczeniem!
Marcel [Usunięty]
powiem tak .... w zeszlym roku ze wzgledów finansowych nie wystartowalem w 3 eliminacji Mistrzostw Polski dziennikarzy na ktora dostalem zaproszenie i zaluje, bo Debica to podobno REWELACJA - w tym roku na 100% jade
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
No dokładnie, gdzieś przeczytałem włąśnie że na rajdzie dziennikarzy jednymz odcinków jest właśnie ten z filmiku.
Marcel [Usunięty]
Debica jest podobno jedyna okazja dla amatora by poczuc OES
MP Dzinnikarzy sa połaczone w Classic Auto i jest to w okolicach wrzesnia - wiec moze sie uda zalatwic by ktos jeszcze wystartował w Dzinnikarzach ale bedzie info o tym, niestety koszta sa spore bo na 3 runde trzeba było zaplacic 450zł + koszta dojazdu