auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 Passat vs Audi 80
Wczoraj wierczorem jadąc do kina zamyslony stanalem sobie na swiatlach. Jakies gwizy pizdy i odjechalo mi stare Audi 80
Dojezdzam do kolejny swiatel i mysle sobie ze goscia killim - co mi tutaj będzie starym prykiem podskakiwal. Patrze na Audi, znaczek 80 i na prawym koncu maski chyba 2.2 czy 2.3 (ciemno bylo ).
No to ja nadal tocząc sie do swiatel wylączam APS i klime i czekam na zielone. W tym momencie zapala sie akurat pomaranczowe i Audi wyrywa. No to ja ciagne I do konca (a akurat uwazam ze Ika w pasku jest chyba najlepsza ) i jestem gdzies tak w jego tylnich drzwiach. II i Audi delikatnie odchodzi takze jestem na jego zderzaku (z tylu). Wpinam na III i powoli zblizamy sie do zwężenia.......... powoli ale to bardzo powoli go dochodze i gdzies w 5/6 IIIki jestem w jego przednich dzrzwiach i musze hamowac.
No i tak jadac do kina dostalem od Audioli - nie sadzilem ze to jeszcze tak jeździ.
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Śro 27 Sie, 2008
było też 2.3 20V (169ps) i to było najszybsze z gamy silników wolnossących bo dużo lżejsze od silników w układzie V i tak samo mocne jak 2.8 więc jeżeli to nie było S2 to najprawdopodobniej właśnie 2.3 20V, wstydu nie ma bo to poprostu szybki staruszek.