auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 14 Gru, 2008 Cyfra+
Panowie, dzisiaj pojechałem wymienić stary dekoder cyfry na nowy HD plus nagrywanie.
Po instalacji w domu okazało sie ze to jakis niewypał, kanały HD nie działają, po każdorazowym włączeniu TV musze przestawiać obraz na smart (włącza sie na 14/9), jakość obrazu jest fatalna (na poprzednim dekoderze bylo o wiele lepiej)
moi rodzice maja n-ke i szczerze mogę polecić - nie ma problemów z sygbałem nawet przy bardzo słabej pogodzie, spory wybór kanałów i żadnych przerw w nadawniu, w dodatku bardzo fajna opcja z tym nagrywaniem i odtwarzaniem z dysku,
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..
Bad-i, powiem tak, mój tata był jednym z pierwszych klijentów w Lublinie Cyfry plus ale zawsze były jakieś problemy z nimi..
Od kąd eNka pokazała się na rynku mam ją w domu i nigdy nie zawodzi i nie ma żadnych problemów ! polecam.
Wysłany: Pon 15 Gru, 2008
Stacho napisał/a:
Bad-i, powiem tak, mój tata był jednym z pierwszych klijentów w Lublinie Cyfry plus ale zawsze były jakieś problemy z nimi..
Od kąd eNka pokazała się na rynku mam ją w domu i nigdy nie zawodzi i nie ma żadnych problemów ! polecam.
tak ale pamietajcie jedna rzecz, Nki nie rozprowadzisz po kilku pokojach za free (dodatkowo Cyfre nadal mozna robic na lewo)
dlatego ja pierdziele i nie zmieniam dekodera na HD.
Zresztą jak chciałem to zrobić w Cyfrze to mi powiedzieli, że potrzebuję większy niż standard talerz (to nie problem bo akurat mam większy) i grubsze okablowanie (tu był problem, bo mam wkute w ścianę). A Ty Bad-i masz gruby kabel? (ża zapytam... )
Wysłany: Pon 15 Gru, 2008
anjas napisał/a:
dlatego ja pierdziele i nie zmieniam dekodera na HD.
Zresztą jak chciałem to zrobić w Cyfrze to mi powiedzieli, że potrzebuję większy niż standard talerz (to nie problem bo akurat mam większy) i grubsze okablowanie (tu był problem, bo mam wkute w ścianę). A Ty Bad-i masz gruby kabel? (ża zapytam... )