nie wiem czemu tak jest ale jak wiadomo rozsypał mi się katalizator i założyłem jakąś tam strumienice... jak wiadomo tylko sobie pogorszyłem jazde tym pomysłem... ale wcześniej na 2 biegu rozpędzałem się do około 98 a teraz do około 103 km/h - dziwne czy normalne ?
auto: Mazda CX7
silnik:: czysty
moc: ze 230km Pomógł: 12 razy Dołączył: 16 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 22 Kwi, 2006 Re: od 0 do 100 km
Vlodarsky napisał/a:
nie wiem czemu tak jest ale jak wiadomo rozsypał mi się katalizator i założyłem jakąś tam strumienice... jak wiadomo tylko sobie pogorszyłem jazde tym pomysłem... ale wcześniej na 2 biegu rozpędzałem się do około 98 a teraz do około 103 km/h - dziwne czy normalne ?
no to chyba dupnie jest - że jedziesz dłużej na biegu nie .. ? - czyli strumienica pogorszyłą
jedyne rzeczy które zmieniłem w samochodzie to zamiast kata strumienica i troche większe koła... ale od kół to prędkościomierz by nie pokazywał więcej bo licznik jest napędzany ze skrzyni... a no i od różnych kół też by nie było aż takiej różnicy.
Loko napisał/a:
Magia strumiennic się potwierdza
strumienica to najgorsze gówno jakie może być... dałem się namówić bo nowy kat troche drogi by był a aż tyle kasy nie miałem a druga sprawa, że wolałem to zamiast przelotowego... teraz to bym wolał przelotowy