auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 06 Cze, 2006 Volvo S60 HEICO
Witam
Moze ktos mi powiedzieć co to jest firma heico ? Dzisiaj jadąc do roboty takie widziałem , ale nie mogłem dogonić :570: wiem ze D5 to był. Pozatym, jak wygląda :559:
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 06 Cze, 2006
http://www.heicosportiv.d...?lang=en&e1=144 do D5 robią chipy jakieś tam orurowania filtry i szpery przynajmniej to maja w ofercie :)no i te śmieszne podwojne wydechy umnie pod blokiem ostatnio ktos ostatnio parkuje takie pełny pakiet stylistyczny w hieco podwojny wydech i pod maską d5
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Wto 06 Cze, 2006
jak granatowe to ja też takie widziałem.. kiedyś w Papierni w Konstanciine stalo.. jako takie tam autko pokazowe - żeby 95% mieszkańców konstancina których nie stac na ta fure mogła sie poslinić na to auto wychodząc z Alberta z zakupami...
_________________ when the flag drops the bullshit stops
Borro, z marketingowego punktu widzenia zrobili to po to, aby choć promil mieszkańców konstancina - którego to promila i tak nie stac na to - wzieli kredy na całe życie i wydali dwie stówki+ na samochód który będzie stał pod blokiem...
sie pracuje sie wie....
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!