Z racji tego ze jestem zajebistym hakierem i nie potrafie ogarnac jak przerobic format dvd na Divx lub podobny zebym mogl zamiescic filmiki ze spotu prosze o link dojakiegos jak to sie naywa w fachowym jezyku softu ktorym bede mogl to zrobic. a i najlepiej zeby bylo mozna tym programem przerabiac poszczegulne sceny/klipy a nie całosc takie od całosci znalazłem. pomocy
nie po przegraniu na dysk twardy mam pare plikow rozszezenia jakie maja to .VOB i jeszcze jakies zadzwonie do ciebie jak to bede robił to mi pomozesz masz jakiegos skypa albo cos w tym stylu??
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Śro 14 Cze, 2006
oke
juz patrze.
ps. a vob to nie jest rozszezenie dla audio plików, niech ktos mnie oswieci ??
oke znalzłem
VOB stands for DVD Video Object. It is basically one of the core files found on DVD-Video discs and contains the actual movie data.
Basically VOB file is just a basic MPEG-2 system stream -- meaning that it is a file that contains multiplexed MPEG-2 video stream, audio streams (normally AC3 and DTS formats) and subtitle streams.
DVD Video Movie File
BUP - to backupy IFO na w razie jakby IFO uległy uszkodzeniu. Bez plików IFO player może nie być w stanie odtworzyć filmu zlokalizowanego w pliku VOB.
Plik vob może występować samotnie. Przykładowo wygląda to tak:
Potrzebujemy odtwarzacz DVD: komercyjne WinDVD, PowerDVD lub darmowy VLC media player. Jest wprawdzie jeszcze jeden darmowy program Cliprex DS DVD Player ale ładuje kupę szpiegów i go nie polecam!
Jeśli chcesz oglądać VOB na Windows Media Player potrzebujesz Moonlight-Elecard MPEG2 Video Decoder. Plik *.VOB musisz przemianować na *.MP2.
lenny napisał/a:
shit, Ty znasz angielski Michał? rewelacja..
how do you do?
fajn fenks, end ju ??
Dariano, jesli i tak nie ogarniesz tematu to zrobimy taki HOP-SZTOS . Na spociku który zbliża sie duzymi krokami, wez ze sobą kamerkie + kabelki + sterowniki jesli są do nie jakieś, ja wezme lapka z sobą i zrzucimy to na lapka i ja to poprstu zrobie, ba, coś sie postaram zmontować
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 15 Cze, 2006
moze ktos moze wrzucic na jakiegos FTPa - to wtedy sobie sciagniemy..
nie bede mogl pokazac mamie bo za bardzo przeklinalem.. i wyhamowalem piskiem jej auto
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.