auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Pon 08 Lis, 2010 Re: Prosba o VIN Forda
PiTT napisał/a:
prośba
może ktoś zerknąć w listę wyposażenia po VINie?
WF0WXXGBBW4L43891
mondeo
z góry dzięki
oni to maja czasami dziwnie pisane i jest pewna cześć wyposażenia której nie rozumiem, ale w skrócie to tak:
pakiet Titanium X
ESP, ABS
Podgrzewana przednia szyba, boczne sterowane elektrycznie domykane jednym dotknieciem
Lusterka elektryczne podgrzewane i w kolorze.
Podłokietnik tylny ze schowkiem.
Przyciemniane szyby
Fotel kier i pas. sterowane elektrycznie podgrzewane i schładzane.
Automatyczne wycieraczki i swiatła.
Spryskiwacze i wycieraczki reflektorów.
halogeny
relingi
kurtyna powietrzna
AMORTYZATORY tylne samopoziomujące
specjelne zawieszenie
tempomat
Navi, dotykowy ekran, sterowanie radiem przy kier.
czujnik cofania
4 głosniki bogata wersja
coś pisało jeszcze o jakimś specjalnym filtrze przeciwpyłkowym i BRAKU NAGRZEWNICY ??
Wysłany: Pon 08 Lis, 2010
Cytat:
dziękuję
a wiesz może o co chodzi z ta nagrzewnica?? bo nie wiem czy to pisze o jej braku na zasadzie ze były wersje z dodatkowa czy jak... bo raczej nie wierze żeby w ogle nie miał nagrzewnicy, tym bardziej ze ma grzane fotele.
cholera wie, znajomy takiego kupił i ma zwykłe lampy a ma spryskiwacze
więc wygląda na to jakby ktoś po taniości wsadził zwykłe lampy zamiast xenonów po stłuczce
jakby się okazało że ten model ma samopoziomowanie fabrycznie to bez problemów mógłby wsadzić oryginalne zenony
Wysłany: Pon 08 Lis, 2010
PiTT napisał/a:
ma samopoziomowanie
ma
grzebałem w programie ale nie wyodrebniło mi jakie ma swiateł czy zwykłe czy zenona, wiec zadzwoniłem do chłopaków z ASO. Mówią ze im tez nie wychodzi czy ma być ksenon czy nie... ale ze w Tytanach były ksenony i ze nie było opcji w fordzie spryskiwaczy reflektorów przy zwykłych lampach, spryskiwacz był tylko przy ksenonie a już o samopoziomowaniu nie było co marzyc bez ksenona wiec tam ma być ksenon.
Ostatnio zmieniony przez Janusz Pon 08 Lis, 2010, w całości zmieniany 1 raz