może ktoś takiej szuka
650cm3
przebieg nieco ponad 40tyś km.
rocznik 2003
stan techniczny bez zastrzeżeń, po wymianie rozrządu, płynów itp. itd.
wizualny niczego sobie, kilka rys na plastikach
ogólnie gabinet
jak było do przewidzenia, ojcu się znudził i postanowił przesiąść się na coś większego i szybszego
cena do ogłoszenia ok 13k
cena do sprzedania 12k
auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 05 Lut, 2012
Chyba najlepszy sprzęt tego typu,
można szybko zarobić kupując go, bo jak napadać na bank to tylko na takim moto =]
Pójdzie dwiescie i po torach tramwajowych i po alfalcie
ooo zazdroszczę ojca a na co się przesiada jeśli można zapytać ?
chyba ma kryzys wieku średniego...
ogólnie nie jarają go fury, ale za młodu jeździł na motorze, więc tak się wkręcił że w przeciągu niecałych 2 lat, to chyba jego 5 motor
nie wiem do czego dąży, ale teraz twierdzi że to jest ten który jest najlepszy... znam to i jakoś mu nie wierzę, tak samo mówił za każdym poprzednim razem
teraz coś takiego sobie sprawił, ja się nie znam, podobno szybki bo 1000cm3 i 3.4 do 100
Dziwie się Piotrek, że mając takiego ojca sam nie złapałes bakcyla =]
wiesz co, jak miał na początku burgmana to stwierdziłem że kupię na próbę skuterek, ale taki bez prawka do 50, oby był odblokowany i szybki
no i kupiłem... niby fajnie, ale to nie to co bym chciał...
nawet myślałem żeby sobie na początek jakiegoś bandita albo horneta kupić, ale kurde nie jeździłbym bezpiecznie, to wiem na 100%, więc wolę tego nie robić i nawet nie podchodzę do prawka na motor
Ojciec też dobry bo mówi że spokojnie jeździ a jak jedzie na 1 lajtowe po okolicy to mówi, że dobrze się zbiera, na 1 do 100 idzie
ciekawe kiedy na kole zacznie jeździć
Skutery to nie to samo,
Przejedź się na czymś większym, zobaczysz - nie pożałujesz.
jechałem na transalpie... ogólnie nie moja bajka, za bardzo terenowy
może na tym nowym będzie lepiej, ale mimo wszystko nie wchodzę w motory...
po to mam saxo żeby się wyszaleć jak dzieciak
trochę wyczyściłem temat
miłośników motorów zapraszam tu
http://forum.hothatch.org...p=493516#493516
jeśli chodzi o sprzedaż transalpa to najprawdopodobniej lada chwila się sprzeda bo zainteresowanie jest niespodziewanie duże jak na tą porę roku