jesli chodzi o cene mysle ze to jest dobra oferta. Ja za eibachy pro kit do puga na przod placilem 380zl po rabacie wiec tyle za komplet moim zdaniem jest ok.
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Nie 30 Gru, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
esli chodzi o cene mysle ze to jest dobra oferta. Ja za eibachy pro kit do puga na przod placilem 380zl po rabacie wiec tyle za komplet moim zdaniem jest ok.
Barto: weź mnie nie roz.pier.da.laj
Przecież komplet do takich samochodów jak twój, mój czy Dees'a to właśnie SAM przód.
Springi z tyłu pojawiły sie dopiero w C2 ...
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
nozder [Usunięty]
Wysłany: Pon 31 Gru, 2007
Mam żółty kit koni i jedyne co w nim jest ok to stosunkowo niska cena. Obecnie bym brał Tein'a, tylko pytanie czy warto na te nasze sklepiska takie zawieszenie pakować.
tez jestem zainteresowany tematem
nie da sie zalatwic tych sprezynek taniej? moge miec za 110 funtow
i dlaczego cena sprezyn do saxo (2szt) jest tylko niewiele nizsza od np C2 (4szt) ?
radzicie B6 czy B8 billiego do saxo? uzytek przewaznie droga, czasami tor
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 02 Sty, 2008
Nie mam pojęcia, ale z tego co pamietam to kiedyś chyba Ref wklejał zdjecie b8 i seryjnego amora do puga, i b8 było na grubej ladze wiec jeśli nic nie pomylił to . Zreszta najlepiej będzie wiedział Grzesiek jak to jest z b8
Ale generalnie to i tak zostaje Ci do wyboru tylko przód, bo od tyłu nie ma b6.