Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
KJS III Rajd Walentynkowy
Autor Wiadomość

grzech 
to byłem ja, Jarząbek

auto: citroen / saxo
silnik:: TUJP4 1.6
moc: 150km

Wysłany: Pon 25 Lut, 2008   

tu sa wyniki: http://www.ak-tomaszowski...alentynkowy.xls

Marcelowi policzyli mete na pierwszej probie ktora my zrobilismy, wiec Marcel jest przedemna - bedzie skladal "protest" zeby to wyprostowac.

Bad-i 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km

Wysłany: Pon 25 Lut, 2008   

ja juz od rana analizowalem wyniki zeby sprawdzic jak jechalismy.

Niestety 5 proba nas pogrzebala, zeby nie ten piasek i 2 minuty to mielibysmy szanse na 5 miejsce :(

Dodatkowo wpisali nam 10 pkt kary za PKC gdzie sedziowie nie mieli pojecha o co nam chodzi. Protestu skladac nie bede bo nie ma sensu przy takim wyniku ale jest duzo pomylek ;)

Dla przykladu my wjechalismy 12:06 na PKC a zanim pinda podeszla to wskoczylo na 12:07 i tak tez nam wpisali = +10 kary za ich glupote :D

Dodatkowo proba 9 czyli ta niby zwirownia (czy cos podobnego). Po kazdym odcinku pytalismy ile dostalismy od poprzedniej załogi, wiedzac ze to bym Marcel. Na tym odcinku dostalismy 3 sekundy a w wynikach mamy ostatni czas. Nie mam pojecia skad sie wzial i dlaczego az taki czas (tam taryfy nie bylo na 100%)??

Marcel
[Usunięty]

Wysłany: Wto 26 Lut, 2008   

wiec i ja napisze 2 słowa od siebie :]

1. znowu nie ogarnieci pojechalismy :wall: chcielismy wystartowac na Slickach Dunlp Sport, ale nie dało - brak E na oponach i kontrolerzy AP :/ wiec mielismy jechac na 2 ContiSport 185/55 ale okazało sie jak je zalozylismy,ze 1 szt ma gwozdz :wall: wiec kombinowalismy od kogo pozyczyc 1 szt choc i udało sie ..... dzikujemy Budenmy za pozyczenie koła :] wiec nasze ogumienie to lewa przód ZIMA jakas tam 165/65 r14 prawa przód 185/55 r14 lato :ban: ale pojechalismy ...

2. nie uniknelismy bledów .... a dokladnie musze poprawic nawroty ktorych było ok 8 i na kazdy zle wykonany :ban: straty dosc duze przez to :wall: reszta w sumie OK poza SL9 gdzie juz mi sie zmeczenie udzieliło a bartek zamotał sie i musielismy cofac, potem oslepiło mnie słonce i mało nie stracilismy zawiasu, naszczescie w ostatniej chwili pojechalismy w dobra strone :]

3. KJS w naszej klasie wygrała załoga ktora miła najmniej tych błedów xD

4. próby bardzo fajne, poza jedna ktora była mega pokrecona, ale na 2 nawrocie zrobilismy "porzadny" opis proby i pojechalismy jak z nut :lol2: w kazdym badz razie barto ogarnał a mi sie jechało pewniej :]

5. mam nadzieje, grzechu,ze sie nie gniewasz za nasz protest, ale zrozum nas troszke :*

6. pierwszy KJS bez TARYFY ;D pierwszy puchar ;D

7. mamy onboard ale musze to jakos ogarnac albo moze MIKE pomoze :] mam na kasecie 8mce :pom:

8. bad-i & oskar zrobili SHOW na SL5 i Sl10 - SL10 czesciowo mam nagrany :rotfl:

po poludniu ogarne jakies foto z tel. jak i zaporzyczymy z AKT :jupi:

Bad-i 
bzuuummmmmmmmmmmm

Marcel 08 napisał/a:

8. bad-i & oskar zrobili SHOW na SL5 i Sl10 - SL10 czesciowo mam nagrany :rotfl:

dawaj filmik ziom ;) - co nam wiecej pozostalo. Oskar jako pilot byl niczym Daniel Elena - push push push push push push push push - a jak juz wyjechalismy to krzyczy i pełna p i z d a

p.s. wrzuć onboard z tego pierwszego odcinka - dzisiaj mi sie normalnie snil. Dla mnie takie powinny byc KJS tylko jeszcze z 1 km dluzsze

106 
You, you, you...
SIŁŁŁŁŁAAA :]

auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km

Bad-i napisał/a:
Dla przykladu my wjechalismy 12:06 na PKC a zanim pinda podeszla to wskoczylo na 12:07 i tak tez nam wpisali = +10 kary za ich glupote :D

tak na przyszlosc liczy sie czas kiedy karta trafi do reki sedziego. w ppzm na pewno
spotkasz sie z taka sytuacja gdzie na pkc stoi sznur samochodow i nie ma miejsca
zebys i ty wjechal na pkc... wtedy twoj pilot wysiada i leci o wyznaczonej godzinie,
podaje karte a auto stoi gdzies tam dalej :)

OSKAR 
tylko nie ta małpa w czerwonym

auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km

;D ;D ;D
no troszke mnie ponioslo czasami :devil: :devil:

ale coz nam pozostalo po tym jak 2 minuty siedzielismy w kopie piachu???? tylko jazda pod publike i ostra jazda,zeby furmanke Bad-i poznal.mam nadzieje,ze nastepnym razem bedzie o wiele lepiej :jupi:

OSKAR 

panowie oto pierwsza galegia z tomaszowa :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

http://www.ak-tomaszowski...niel/thumb.html

Bad-i 
bzuuummmmmmmmmmmm

106 napisał/a:
Bad-i napisał/a:

tak na przyszlosc liczy sie czas kiedy karta trafi do reki sedziego. w ppzm na pewno
spotkasz sie z taka sytuacja gdzie na pkc stoi sznur samochodow i nie ma miejsca
zebys i ty wjechal na pkc... wtedy twoj pilot wysiada i leci o wyznaczonej godzinie,
podaje karte a auto stoi gdzies tam dalej :)

106 - problem polegal na tym ze my wjechalismy na PKC na czas i miejsce bylo, tyle ze pinda zanim podeszla i sprawdzila czas na zegarze to ta minuta przeskoczyla. Widac bylo ze nie wie o co nam chodzi :( . ALe ok to nasza wina bo moglismy podejsc i jej kazas wpisac prawidlowo ;)

OSKAR napisał/a:
;D ;D ;D
no troszke mnie ponioslo czasami :devil: :devil:

ale coz nam pozostalo po tym jak 2 minuty siedzielismy w kopie piachu???? tylko jazda pod publike i ostra jazda,zeby furmanke Bad-i poznal.mam nadzieje,ze nastepnym razem bedzie o wiele lepiej :jupi:

nigdy w zyciu nie sylszalem tyle razy "i p i z d a, ogien, ogien " :D
grunt ze na drugiej pentli poprawilismy kazdy czas i to o jakies 5 sek srednio

Bad-i 
bzuuummmmmmmmmmmm

OSKAR napisał/a:
panowie oto pierwsza galegia z tomaszowa :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

http://www.ak-tomaszowski...niel/thumb.html

zostawiles samochod bez opieki?? ;D

Marcel
[Usunięty]

przyznam sie szczerze, ze na poczatku jak patrzylem na wasze miny zrobilo mi sie przykro :> ale potem z odcina na odcinek było juz fajniej, bo mordki mieliscie usmiechniete ;D

Bad-i najwazniejsze,ze przelamałes 1 lody i nastepny start bedzie lepszy :rotfl:

co do filmy to tak jak juz pisalem :] mam go na kasiecie 8mce i jakos moze zgram na laptopa w tyg i dam komu trzeba :rotfl: - jest kilka dobrych txt xD

Bad-i 
bzuuummmmmmmmmmmm

Marcel 08 napisał/a:
przyznam sie szczerze, ze na poczatku jak patrzylem na wasze miny zrobilo mi sie przykro :> ale potem z odcina na odcinek było juz fajniej, bo mordki mieliscie usmiechniete ;D

Bad-i najwazniejsze,ze przelamałes 1 lody i nastepny start bedzie lepszy :rotfl:

najlepsze chwile to twoj bieg z kamera i Oskar wyskakujacy z samochodu.....

a druga

to jak Oskar wyjal jakas szmate z bagaznika zeby podlozyc pod kola (a ja hmmmmmmmmmmmm jaka szmate) pozniej pokazal mi moja bluze na zmiane :D

OSKAR 

:jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
no coz nie wiedzialem,ze to twoja bluza :rotfl: :rotfl: :rotfl:

a mordki nam sie cieszyly.
wiadomo przelamanie lodow z samochodem,moj debiut na fotelu pilota i wogole pierwsza jazda z bad-im.
tzreba bylo sie po prostu zestroic i zgrac z samochodem.
z kazdym odcinkiem bylo lepij wsumie.

a najlepiej bylo jak na 4 probie pojechalismy lepiej od zalogi marcel&barto :jupi: :jupi:

wtedy naprawde byl dobry przejazd :rotfl:

Bad-i 
bzuuummmmmmmmmmmm

OSKAR napisał/a:

a najlepiej bylo jak na 4 probie pojechalismy lepiej od zalogi marcel&barto :jupi: :jupi:

wtedy naprawde byl dobry przejazd :rotfl:

takie małe a cieszy ;D

Marcel
[Usunięty]

OSKAR napisał/a:
:

:

na 9 cipko ;D ale tam popelnislismy bledy :devil: :lol2: :devil: ale wynik jest wynik :]

fajnie było sie "bic" miedzy soba .... my z grzechem jadacym przed nami a wy z nami :]

OSKAR 

no to na 9 ;D

wlasnie mi to sie podobalo,ze wsumie my konkurowalismy ze soba.taka zdrowa rywalizacja byla.bp kazdy jechal za kazdym :) :)

a na 9 my tez mielismy bledy tylko bylismy lepsi od was i tyle :devil: :devil: :devil: :devil:

Odpowiedz do tematu