Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
O 'naszym' forum

Czy zgadzasz sie z autorem tegoż tekstu?
Coś bredzi... Kurna weście go stont albo wogle powiecćie mu coś... ps. ale jestem pusty/a
0%
 0%  [ 0 ]
No przez ten gąszcz trudnych slów w zasadzie coś czaje i w sumie to chłopak dobrze prawi
27%
 27%  [ 6 ]
Tak, zgadzam się. Brońmy tego co nasze.
50%
 50%  [ 11 ]
Ide se pierdolnąć szczoszka...
22%
 22%  [ 5 ]
Głosowań: 22
Wszystkich Głosów: 22

Autor Wiadomość

JIMEK
[Usunięty]

Wysłany: Czw 08 Cze, 2006   O 'naszym' forum

Witam kochani! Bracia i siostry ( :689: )
Napisalem Wam iscie wzruszajacy tekst. Pelna kulturka, trzydziesto-zgloskowiec®, wyszukane slowa, poetycki jezyk i budowa zdan jakiej nie powstydzilby sie sam Pan I Wladca™ czyli Chuck Norris™. Stety/Niestety wszystko to poszlo sie delikatnie mowiac γ€β@©. Postanowilem jednak ze napisze ow tekst jeszcze raz ale juz zmienie jego konwencye™. Rzecz w tym ze z natury jestem osoba kreatywna™ i nie lubie sie powtarzac :582: :581: oto i on:

Z powodu bardzo waznego egzaminu, jaki mam niebawem, ostatnio wyjatkowo duzo czasu spedzam w internecie zwanym siecia.... Na tymże internecie wszedlem ostatnio na kilka for™ o tematyce z pozoru podobnej do 'naszej™'. Nawiazujac to ostatniego slowa ale tez do tematu tego tematu ( :574: ) mowiac slowa 'nasze™ forum' zupenie nieswiadomie utozsamiam to miejsce z czyms jakze bliskim mojej duszy. To wydawaloby sie pedalskie™ miejsce, zaiste mnie do siebie przekonalo, mimo ze do obnoszacych sie pedalow nie jestem przekonany :601: I mowie to bedac tu o wiele krocej niz wiekszosc z Was :D Ale do rzeczy poniewaz ci z Was bracia i siostry ktorzy dotarli az tutaj mysla sobie pewnie: 'alle o tso mu kurwa chodzi'. Na Waszych obliczach pewnie zarysowal sie grymas a nad glowa fruwaja juz znaki zapytania :065: :566: :609: :615: :632: :631: :628: :692: :681:

Otoz spacerujac po ow motoryzacyjnych forach internetowych doszedlem do iscie druzgocacej konkluzji. Nie ma to jak forum.hothatch.org. Na kazdym innym forum mam wrazenie ze jednak moj ojciec wypowiadajacy slowa "samochodami interesuja sie najczesciej idioci™" nie jest tak daleko od prawdy. Jednak nasze forum jest wyjatkowe i takie musi pozostac. BRACIA I SIOSTRY! Jako czlonkowie elitarnego zgrupowania naszym priorytetem powinno byc utrzymanie tego forum na takim poziomie jak jest i jego rodzinna atmosfera nie powinna ulec zmianie.

Na tym zakoncze (narazie) swoj wywod. Bede bacznie obserwowal Wasze reakcje i ewentualnie posune™ (uuueeehehe :689: ) conieco swoja wypowiedz dalej...
:581:
©"Jot'i'em'e'ka - Wytwornia Pieknych Przymyslen®" :582: przy wspolpracy z "JMK™ - Producent i Wydawca Werbalnych Perełek" 2008 :654:

Vlodarsky 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Pedżo 306 cab
silnik:: XU10J4
moc: 152km

Wysłany: Czw 08 Cze, 2006   

O BOZIU MIŁOSIERNA... ale racje mnie więcej masz :)
www.facebook.pl/vlodarskyracing

Majkel
[Usunięty]

Wysłany: Pią 09 Cze, 2006   

ale oso chodzi?
moze graj juz w ta Fife lepiej co??:)
ustawiles sobie za pewne za wysoki poziom dostales tegie baty i w przyplywie zlosci wszedles na forum w wypociles to :D :D
Zgadlem?? :564:

Niemy 
Jeszcze 4 dni...

auto: Saxo VTS
silnik:: 1,6 16V
moc: 145km

swieta racja :D

ps: ale ten wstep to zdecydowanie za dlugi :P

JIMEK
[Usunięty]

Majkel napisał/a:
moze graj juz w ta Fife lepiej co??:)
ustawiles sobie za pewne za wysoki poziom dostales tegie baty i w przyplywie zlosci wszedles na forum w wypociles to
ale o tso tobie biega? Po pierwsze primo, jak sie ucze to nie gram w fife. Teraz gram w Germany 2006 World Cupa :D Po drugie primo nie dostalem batow i mimo wysokiego poziomu Polska juz 4 razy zdobyla zloto, raz braz i teraz jest znowu w polfinale. Zuraw krolem szczelcow turnieju :D

[ Dodano: Pią 09 Cze, 2006 ]
a z ekwadorem wygramy 3:2 :D po prowadzeniu 2:0 i stracie 2 bramek w zamieszaniu pod bramka i potem dramatycznej koncowce. Frankowsk... o kurwa przeciez w koncu nie pojechal.... :D to dupa, nie wygramy tylko zostanie 2:2 :D

Kune
[Usunięty]

JIMEK ---> co to za gowno jarasz?? dawaj namiar!!! :D :D

wiecej nie za bardzo wypada mi pisac, bo za krotko jestem na forum, aby czuc sie/byc czescia "rodziny"

ps 
first...

auto: Accord
silnik:: 2.0
moc: niewielkakm

Say whaaaaaat??

No w sumie to Jimek ma racje, ale to przeciez oczywista sprawa, ze tu jest fajnie. Moze juz nie tak rodzinnie jak wtedy gdy bylo nas pietnastu... sorry Kasik - pietnascie, pietnascioro??? wiem - 15.. ale wciaz jest swojsko i sympatycznie. Mysle, ze przede wszystkim dlatego, ze nie ma nas 150689, tylko koło 100. Dzięki temu na spoty może wpadac do 20% hothaczowiczow i mamy okazje poznac sie osobiscie.

Mi to sie wydaje, ze JIMEK cos chce ;)

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

auto: BMW

Milo slyszec takie slowa..

Kasik
[Usunięty]

hehe.. przeorało mi mozg.. :D
ale w sumie fakt zgadzam sie z tymi slowami..

strick 
6950 spammer!

auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm

Aż mi się łezka w oku zakręciła! ;) Też nie należe tu zbyt długo, ale też mi sie bardzo podoba!

JIMEK
[Usunięty]

Kune, nic nie jaram... Taki jestem jak sie musze uczyc do egzaminow :D Moze to dlatego ze moja okolica jest mocno zazieleniona i sie nawdychalem swiezego tlenu :D
PSVTS, co ja moge chciec? Przez internet??? :D

Jedyna madra mysl w tym gąszczu wysublimowanych kontemplacji to to zebysmy o tym pamietali ze tu jest fajnie i nie dopuscili do zepsucia! A panowie szefowie powinni zajmowac sie rezaniem zlowieszczych oddzialow diabla spod znaku warm sedana :D

PRZED WEJSCIEM DO KLUBU HOTHATCH.ORG POWINNA BYC SELEKCJA :D

Ah, Chcialbym tez dodac ze bylem tez na forum o z pozoru identycznej tematyce i tam rowniez jest do doopy :654: Jaki z tego wniosek???

Ps. wyniki ankiety wcale mnie nie dziwią, wszak podpowiedzi nie sa tendencyjne :D

k-mart 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km

bardzo sluszne slowa JIMEK, bardzo :)

JIMEK
[Usunięty]

sorry za forme, though :D

anjas 
Penetrator
Szok tato QP

auto: Izera RS
silnik:: H00Y
moc: 51kWkm

Ja się w 100% zgadzam z JIMKIME, akurat TO NASZE forum jest zajebioza i dbajmy o to, żeby takie zostało!
Lubię sobie poczytać różne inne fora, ale naprawdę ciężko spotkać gdzie indziej taką fajną atmosferkę...

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

auto: BMW

Forum tworza ludzie i od ludzi zalezy jaka jest forma forum :)
JIMEK - jest selekcja i to naprawde ostra :)
Na forum moze sie zarejestrowac kazdy, ale do strefy klubowej maja dostep tylko przyjaciele oraz klubowicze.

Odpowiedz do tematu