Z powodu bardzo waznego egzaminu, jaki mam niebawem, ostatnio wyjatkowo duzo czasu spedzam w internecie zwanym siecia.... Na tymże internecie wszedlem ostatnio na kilka for™ o tematyce z pozoru podobnej do 'naszej™'. Nawiazujac to ostatniego slowa ale tez do tematu tego tematu ( :574: ) mowiac slowa 'nasze™ forum' zupenie nieswiadomie utozsamiam to miejsce z czyms jakze bliskim mojej duszy. To wydawaloby sie pedalskie™ miejsce, zaiste mnie do siebie przekonalo, mimo ze do obnoszacych sie pedalow nie jestem przekonany :601: I mowie to bedac tu o wiele krocej niz wiekszosc z Was Ale do rzeczy poniewaz ci z Was bracia i siostry ktorzy dotarli az tutaj mysla sobie pewnie: 'alle o tso mu kurwa chodzi'. Na Waszych obliczach pewnie zarysowal sie grymas a nad glowa fruwaja juz znaki zapytania :065: :566: :609: :615: :632: :631: :628: :692: :681:
Otoz spacerujac po ow motoryzacyjnych forach internetowych doszedlem do iscie druzgocacej konkluzji. Nie ma to jak forum.hothatch.org. Na kazdym innym forum mam wrazenie ze jednak moj ojciec wypowiadajacy slowa "samochodami interesuja sie najczesciej idioci™" nie jest tak daleko od prawdy. Jednak nasze forum jest wyjatkowe i takie musi pozostac. BRACIA I SIOSTRY! Jako czlonkowie elitarnego zgrupowania naszym priorytetem powinno byc utrzymanie tego forum na takim poziomie jak jest i jego rodzinna atmosfera nie powinna ulec zmianie.
ale oso chodzi?
moze graj juz w ta Fife lepiej co??:)
ustawiles sobie za pewne za wysoki poziom dostales tegie baty i w przyplywie zlosci wszedles na forum w wypociles to :D
Zgadlem?? :564:
moze graj juz w ta Fife lepiej co??:)
ustawiles sobie za pewne za wysoki poziom dostales tegie baty i w przyplywie zlosci wszedles na forum w wypociles to
ale o tso tobie biega? Po pierwsze primo, jak sie ucze to nie gram w fife. Teraz gram w Germany 2006 World Cupa Po drugie primo nie dostalem batow i mimo wysokiego poziomu Polska juz 4 razy zdobyla zloto, raz braz i teraz jest znowu w polfinale. Zuraw krolem szczelcow turnieju
[ Dodano: Pią 09 Cze, 2006 ]
a z ekwadorem wygramy 3:2 po prowadzeniu 2:0 i stracie 2 bramek w zamieszaniu pod bramka i potem dramatycznej koncowce. Frankowsk... o kurwa przeciez w koncu nie pojechal.... to dupa, nie wygramy tylko zostanie 2:2
Kune [Usunięty]
Wysłany: Pią 09 Cze, 2006
JIMEK ---> co to za gowno jarasz?? dawaj namiar!!! :D
wiecej nie za bardzo wypada mi pisac, bo za krotko jestem na forum, aby czuc sie/byc czescia "rodziny"
No w sumie to Jimek ma racje, ale to przeciez oczywista sprawa, ze tu jest fajnie. Moze juz nie tak rodzinnie jak wtedy gdy bylo nas pietnastu... sorry Kasik - pietnascie, pietnascioro??? wiem - 15.. ale wciaz jest swojsko i sympatycznie. Mysle, ze przede wszystkim dlatego, ze nie ma nas 150689, tylko koło 100. Dzięki temu na spoty może wpadac do 20% hothaczowiczow i mamy okazje poznac sie osobiscie.
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Aż mi się łezka w oku zakręciła! Też nie należe tu zbyt długo, ale też mi sie bardzo podoba!
_________________ ...
JIMEK [Usunięty]
Kune, nic nie jaram... Taki jestem jak sie musze uczyc do egzaminow Moze to dlatego ze moja okolica jest mocno zazieleniona i sie nawdychalem swiezego tlenu
PSVTS, co ja moge chciec? Przez internet???
Jedyna madra mysl w tym gąszczu wysublimowanych kontemplacji to to zebysmy o tym pamietali ze tu jest fajnie i nie dopuscili do zepsucia! A panowie szefowie powinni zajmowac sie rezaniem zlowieszczych oddzialow diabla spod znaku warm sedana
PRZED WEJSCIEM DO KLUBU HOTHATCH.ORG POWINNA BYC SELEKCJA
Ah, Chcialbym tez dodac ze bylem tez na forum o z pozoru identycznej tematyce i tam rowniez jest do doopy :654: Jaki z tego wniosek???
Ps. wyniki ankiety wcale mnie nie dziwią, wszak podpowiedzi nie sa tendencyjne
Ja się w 100% zgadzam z JIMKIME, akurat TO NASZE forum jest zajebioza i dbajmy o to, żeby takie zostało!
Lubię sobie poczytać różne inne fora, ale naprawdę ciężko spotkać gdzie indziej taką fajną atmosferkę...
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Forum tworza ludzie i od ludzi zalezy jaka jest forma forum
JIMEK - jest selekcja i to naprawde ostra
Na forum moze sie zarejestrowac kazdy, ale do strefy klubowej maja dostep tylko przyjaciele oraz klubowicze.