Nie no bez jaj gdzie wy się spotykacie z takim zacofaniem motoryzacyjnym
no wiesz bo jak sobie jakis taki wiesniak sprowadzi Calibre 2,0 to mysli ze nikt go juz nie wyprzedzi, a napewno nie jakies tam Saxo a pojeci o rynku motoryzacyjnym ma zadne
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 01 Lip, 2006
To mi się na razie zdażyło słyszeć "oo vts"
szymon [Usunięty]
chayenne napisał/a:
szymon, nie wiem czy wiesz, ale policja zamontowala na KENie kamery... do znajomwgo juz przyszedl jeden list... z zaproszzeniem na komende... dostal za to samo okolo 16 punktow i 800 pln
No nie to mie teraz zdołowałeś. Ale beton. Kamery???
To ja dostane chyba 10.000 zł bo jakiś czas temu miałem na K.E.N. 170km/h
Ku...a!!!!!!! nie wiedziałem
JIMEK [Usunięty]
Niemy napisał/a:
1,6?? tak
ja tez to mam cztery cylindry, jeden szesc... szkoda jeszcze ze nie mam n/a...
chayenne napisał/a:
szymon, nie wiem czy wiesz, ale policja zamontowala na KENie kamery... do znajomwgo juz przyszedl jeden list... z zaproszzeniem na komende... dostal za to samo okolo 16 punktow i 800 pln
moim zdaniem takie newsy powinnismy pisac jedni drugim zeby bylo wiadomo... zalozylem nawet temat zwiazany z tym http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=597 ale juz z braku ruchu spadl na druga strone w hydeparku... mozna by go ewentualnie przykleic i dodawac info o nowych radarach, miejscach gdzie zaczeli stac i tajniakach...
ja bym byl za bo punktow juz mam nie za wiele... ale nie wiem co Wy o tym myslicie...
auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Wysłany: Nie 02 Lip, 2006
chayenne,
Za to samo czyli za co, za sciganie sie?
przeciez te kamerki sa tylko obserwacyjne.. nie maja radarów..
[ Dodano: Nie 02 Lip, 2006 ]
i chyba sa poczatkiem tego systemu co ma usprawnic ruch i zmniejszycz korki. Ewentulanie maja sluzyc w razie wypadku itd (sa poinstalowane nad skrzyzowaniami i rondami, w przypadku K.E.N)