oczywiście że mocno bym się wkurwił. nawet nie byłoby mowy o naprawianiu... tylko wymiana całości. chodziło mi o to, żeby tym jednym zdarzeniem nie generalizować o tych skrzyniach - no chyba że okaże się niebawem że vw wypuścił partię bez synchronizatorów czwórki czy cuś ...
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009
nie jest to przecież pierwszy przypadek opisany na tym forum...
auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009
No wlasnie z 3 na 5 dawalo nawet rade Bedzie wymieniona cala skrzynia. Ojciec powiedzial ze nie chce mu sie pieprzyc z probami wywalczenia jakiegos 'odszkodowania' , bo poprostu nie ma na to czasu. Takze odpuscil sobie pisanie jakiegos pisma, ale mimo wszystko zadzwoni do glownego szefostwa VW.
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
No wlasnie z 3 na 5 dawalo nawet rade Bedzie wymieniona cala skrzynia. Ojciec powiedzial ze nie chce mu sie pieprzyc z probami wywalczenia jakiegos 'odszkodowania' , bo poprostu nie ma na to czasu. Takze odpuscil sobie pisanie jakiegos pisma, ale mimo wszystko zadzwoni do glownego szefostwa VW.
to niech da sobie spokój, szkoda czasu na jakikolwiek telefon - Anjas zamykaj