auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 24 Mar, 2009
W Blue City krzykneli 449zl za szt, takze coraz lepiej
Dobra, amory kupione. Beda za 2 tyg
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Wto 14 Kwi, 2009
tak jeszcze dodam 3gr ale dla b8
jezdze właśnie chwilowo CRXem B16a1 z seryjną sprężyną ale z b8-ke (przód i tył) i musze przyznać, że świetnie się prowadzi, jest lekko twardo, ale jest to chyba idealne zestawienie na miasto i jakieś "wyścigi/rajdy" nie wiem jak tor .... wcześniej było jakieś koni (coś lepszego) i było zdecydowanie gorzej ....
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Śro 15 Kwi, 2009
JA się podepnę pod temat do eibacha -30 co będzie najlepsze b6 czy b8 ?? b6 ponoć to zawias do -30 b8 do większych obniżeń ale jest jeszcze inna kwestia auto będzie jeździć przede wszystkim po mieście i nie ma sie z niego zrobić gokart który zestaw powinien być lepszy ?
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Śro 15 Kwi, 2009
u znajomego w 200sx, założony eibach pro kit i b6, tył było ciężko ugiąć, także mi się wydaje ze te amory się różnią charakterystyka dla poszczególnych aut
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 19 Kwi, 2009
nox napisał/a:
JA się podepnę pod temat do eibacha -30 co będzie najlepsze b6 czy b8 ?? b6 ponoć to zawias do -30 b8 do większych obniżeń ale jest jeszcze inna kwestia auto będzie jeździć przede wszystkim po mieście i nie ma sie z niego zrobić gokart który zestaw powinien być lepszy ?
ale do Pandy chyba nie robią B6 i B8
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY