w normalnej budzie ja bym szukał gotowego s16. Ja to zrobiłem bo w cabrio nie było s16. A jak będziesz szukał to już szukaj wersji 163-167 KM. Będziesz zadowolony uwierz mi
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pią 08 Maj, 2009
Ja n.p. w moim 106gti od 2miesiecy jezdze na customowym dolocie, skarpeta.
Czuje ten przyrost mocy nie wspominajac o niesamowitym ryku.
Tylko tak nie wystartujesz w WRC, probowalem ale powiedzieli ze na skarpete nie ma jeszcze homologacji.
Czuje ten przyrost mocy nie wspominajac o niesamowitym ryku.
Tylko tak nie wystartujesz w WRC, probowalem ale powiedzieli ze na skarpete nie ma jeszcze homologacji.
Ja wszystkie twoje posty sobie drukuje !!!!! Będe pokazywał swoim dzieciom co się dzieje jak ktoś za dużo ćpa
w normalnej budzie ja bym szukał gotowego s16. Ja to zrobiłem bo w cabrio nie było s16. A jak będziesz szukał to już szukaj wersji 163-167 KM. Będziesz zadowolony uwierz mi
GARULACJE!!!! wierze bo wiem co to znaczy miex 170km
k-mart napisał/a:
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 08 Maj, 2009
Ja kocham Janusza!
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Pią 08 Maj, 2009 Re: Dolot 306 xsi 8v
Lejek napisał/a:
(...)
nie jestem specem od dolotów, ale paru kumpli ma dolot zrobiony z lejka
tak to wygląda w wersji ze stali szlachetnej:
Lejek [Usunięty]
Wysłany: Pon 18 Maj, 2009
Ok, zaryzykuje dolot ze stozkiem, pokombinuje, mam pomysl jak z dolu zagarnac troche teoretycznie ziemnego powietrza, potrzebowal bym do "projektu" cos termicznego niepalnego do owiniecia calosci ktos ma jakies propozycje ??