Hehs, ja nie wierze w żadne świńskie grypy itp. Dlatego nie zorientowałem się, że to dotyczy tej kwestii W ogóle wydaje mi się, że te element wywierania nacisku psychologicznego przez państwo na bogu ducha winnych obywateli, którzy oczywiście łykają takie witaminki. Coś jak 11 września.
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Wto 21 Lip, 2009
i wszystko zostaje W RODZINIE
Mr Lucky 13 [Usunięty]
Taki mały OT: ostatnio prawie wpadłem przez bramę do rydzyka na posesję, bo koleś skręcał wieeeelką przyciemnioną eską, bez kierunków bez niczego i musiałem się ratować, na całe szczęscie nie było tak krawężników, ale i tak ciepło było
Mr Lucky 13 [Usunięty]
Mam jeszcze pytanko co do wodzików skrzyni biegów: ostatnio przytarałem podwoziem w błocie i na luzie jak ruszam drążkiem to słychać walenie metal o metal, co mogłem zgubić w tym błocie...?
Inny objaw to to, że biegi górne 1, 3, 5 wchodzą i nie wypadają, ale skok jest bardzo krótki, na moje to o połowę krótszy niż był wcześniej. Dolne 2, 4, R bez zarzutu. A tam nie ma czasem jakiejś osłony...? (gumowa, plastikowa)?