Myśmy mieli kolesia z mechaniki i wytrzymałości materiałów, który do końca nie wiedział co pisze. Wystarczyło podczas wykładu lub ćwiczeń powiedzieć: "Chyba się Pan profesor pomylił", i było kilkanaście minut przerwy.
A najlepsza akcja była jak mieliśmy na zaliczenie duży projekt z wytrzymki. Wchodzę pokazać projekt, profesor to ogląda i mówi, że chyba nie do końca jest to dobrze, mam to przeliczyć jeszcze raz i wrócić. Wyszedłem na korytarz, przepisałem wszystko na inną kartkę i wróciłem po jakimś czasie mówiąc, że teraz już jest dobrze. Popatrzał na to i powiedział, że teraz jest OK
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Śro 21 Paź, 2009
martin.h napisał/a:
Wyszedłem na korytarz, przepisałem wszystko na inną kartkę i wróciłem po jakimś czasie mówiąc, że teraz już jest dobrze. Popatrzał na to i powiedział, że teraz jest OK
Hahahahahahahahahahaha
No nieźle...
Słuchajcie przypomniało mi się że ktos z "południa" studiował na kierunku ZIP i oferował notatki...
Kto to był ???
(i nie mówicie mi ze "frutis" )
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
CCinek [Usunięty]
Ja mogę się wypowiedzieć jak to jest na Politechnice Wrocławskiej.
Studiowałem dziennie na wydziale elektrycznym i jakoś dałem radę skończyć studia w ciągu 5 lat (znaczy się nie do końca bo we wtorek mam obronę pracy mgr) co jest wyczynem patrząc na ilość osób kończących ten kierunek planowo beż poślizgów. I mogę powiedzieć, że na studiach zaocznych jest łatwiej no ale to nie jest to samo studiowanie.
Studia mają swój niezapomniany klimat i na pewno warto to przeżyć, a co do pracy i studiowania to da się to jakoś połączyć bo mi się udawało pracować od 3 roku do końca studiów (oczywiście w miarę możliwości) co przynosi korzyści $$ ale w moim przypadku spowodowało mały poślizg i dopiero teraz będę się bronił.