Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
Alarm dla miasta Krakowa!
Autor Wiadomość

ps 
first...

auto: Accord
silnik:: 2.0
moc: niewielkakm

Wysłany: Czw 23 Lis, 2006   Alarm dla miasta Krakowa!

Rzeź niewiniątek

polll 
sram.. jak pani pies

auto: Audi
silnik:: AJL
moc: 180km

Wysłany: Czw 23 Lis, 2006   

u mnie jest juz cos podobnego... 1 nocy mozna byc spisanym nawet kilka razy za to ze sie poprostu idzie... samochody tez sa zatrzymywanie tak poprostu za nic...

Loko 
Dr. Scheffler dzwoń 500 000 529

auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km

NO to w pyte dół :/ przecierz już do tej pory praca policji polegałą na dopierdalaniu się do wszystkiego i dawaniu mandatów. To jak jeszcze im teraz nagrody zaczna za to dawać, to będzie wogóle tragedia.
Zamiast się kurwa zająć łapaniem złodzieji i innych przestępców, wyłapywaniem skurwysyństwa, które niszczy na przykłąda auta na osiedlach to będą się huje bawić w "kto więcej mandatów uzbiera" zeby była kasa dla policji.

strick 
6950 spammer!

auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm

Przerabane będzie! Będą pisać mandaty za byle pierdołe!

warwi
[Usunięty]

Takim małym pocieszeniem jest fakt że gliniarze będą dostawali punkty za ilość mandatów a nie za sumę na jaką je wystawili... Ostatnio zamiast 8 punktów karnych i 400 zł wypisali mi 100zł i 2 punkty "za pasy". Oczywiście poskutkowała ściema na biednego studenta. Ale zauważyłem że to już nie jest takie podejście jak dawniej... Gliniarze biorą się za pisanie mandatu "z urzędu". już któryś raz zdarzyło mi się że nie czekają na "niemoralne propozycje". W sumie to jestem jak najbardziej za, za takim podejściem. Trzeba przyjąć że to co się działo niedawno, było niezdrowe wręcz nienormalne... Życzyłbym sobie tylko żeby nie "przeginali" teraz w drugą stronę i nie przyjęli polityki w stylu "czy się stoi czy się leży, mandat się należy".
strick napisał/a:
Przerabane będzie! Będą pisać mandaty za byle pierdołe!

A co to znaczy?? za byle pierdołę?? Napewno nie wypiszą Ci mandatu za wykroczenie jakiego nie popełniłeś...

Loko 

No tylko że teraz zaacznie się łąpanie na siłe i na przykład zdarzy się że dostaniesz mandat za nieświecącą żarówke przy rejstracji.

szymlorek 
ide na marsz samotnych kobiet

auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km

Skrajny debilizm, tym którzy miewają takie genialne pomysły powinno się dać łopatę w rączki i niech troche pozapierdzielają bo widocznie im się nudzi.. oczywiście z uwzględnieniem systemu motywacyjnego jeden punkcik od 10km wykopanego rowu :D

Dariano 
Dowidzenia

auto: CIVIC VTI
silnik:: B20C6
moc: 217km

Albo beda lapac przestepcow tak jak mnie ostatno co nie zdarzylem ruszyc z osiedla jeszcze i mi mandat za pasy jebneli :570:
Zeby wyscig szczurow mial miejsce w policji to juz przegiecie paly.

Tezaz beda sie przypierdalac o jakis glupoty trojkaty gasnice i inne ch u je muje, zamiast wziasc sie za pozadna robotye jakiegos skurwysyna by zlapali

44FG
[Usunięty]

Pomysł faktycznie debilny, aczkolwiek nie piszcze, że "drogówka niech się weźmie za porządną robotę"... przecież ich "robota" to właśnie wyłapywanie wykroczeń na drodze, a nie łapanie morderców, czy złodziei, nie ?

Dariano 
Dowidzenia

ci co akurat mnie skarcili to normalni cule z prewencji byli ci z drogowki to przy trasie stoja i czochraja za predkosc i to rozumie. A tamci nabijaja sobie statystkyki takimi wlasnie mandatami a nie jakas akcja z ktorej mogli by byc dumni ( i zamiast tracic mogli by pokrazyc po terenie moze akurat by kogos na goracym zlapali )

Nie lubie tych pajacow bo zawsze sa nie tam gdzie powinni przyklad z przed miesaca najebany lepek wyje.bal szybe u mnie na klatce z banki (mieszkam w bloku ) nie bylo komu przyjechac choc tam stal jeszcze z 15 minut wystarczylo przyjechac i zapakowac goscia i niby ze co mnialem isc i sie szarpac ze szczylem powiedzialem ze sram na to. przyklad z przed paru lat ojebali mnie w bialy dzien i ukradli utarg dzienny sklepu nikt ale to nikt nie raczyl przyjechac i cos nawet spisac po trzech godzinach powiedzialem zeby sobie juz darowali :570: :570: :570: Takich akcji jeszcze moglbym pare wymienic.

Loko 

DObry gość, jak wyjebał szybe z bańki i jeszcze nic mu się nie stało :D

Jakarti 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km

Dariano napisał/a:
w bialy dzien i ukradli utarg dzienny sklepu

o kurwa Darek!! jestes bohaterem :D i farciarzem.. przezyles napad... btw mam nadzieje, ze nic Cie wtedy nie stalo :)

Dariano 
Dowidzenia

Loko napisał/a:
DObry gość, jak wykonujący ruchy posuwiste szybe z bańki i jeszcze nic mu się nie stało :D

Nie akurat rozjebal sobie cale czolo czyli i dowod mieli odrazu :D

[ Dodano: Czw 23 Lis, 2006 ]
Jakarti napisał/a:
Dariano napisał/a:
w bialy dzien i ukradli utarg dzienny sklepu

o motyla noga Darek!! jestes bohaterem :D i farciarzem.. przezyles napad... btw mam nadzieje, ze nic Cie wtedy nie stalo :)

To nie jest smieszne to jest tragiczne. tez sie ciesze ze nic mi sie nie stalo. pozdro

pcs 
dodatkowe kategorie

auto: volvo 240 turbo
silnik:: B204gt
moc: 200km

jak zwykle idea moze sluszna ale wykonanie bedzie jak zawsze,

u mnei na osiedlu jest takie miejsce pod poczta, ktore wyglada jak parking a nim nie jest, wszyscy tam parkuja zeby cos na tej poczcie zalatwic bo innego miejsca nie ma no i jest tam zawsze jeden przyczajony strazak miejski, ktory nic innego nie robi tylko siedzi tam w krzakach i jak ktos zaparkuje to mu wlepia mandat (gosc jest negocjowalny i wystawia na rozne rzeczy, co obu stronom jest na reke bo nikt nie chce punktow karnych, sam dostalem za kiepowanie na chodniku). Jego przelozeni sa zadowoleni bo wystawia mandatow przynajmniej 10 dziennie za min. 50zl/sztuka, czyli w tydzien zarabia na swoja pensje a reszta dal miasta. Ale niech mi ktos powie jaki sens jest jego pracy?

jutro jade do Krakowa to zobacze jak to dziala w praktyce.

Loko 

Będziesz specjalnie łąmał przepisy dla celów doświadczalnych :d

Odpowiedz do tematu