Panowie potrzebny schemat instalacji elektrycznej do saxo vts. Mam cala instalacje, ale przelozenie wszystkich kabli moze zajac kilka dni byc moze latweijszym sposobem bedzie polaczenie instalacji silnikowej z saxo z instalacja kabinowa z xsi, dlatego potrzebny mi schemacik
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 02 Wrz, 2010
Ja szukałem i nie znalazłem wiec moze sie uda tym razme
Jeszcze jedna kwestia, wiem juz zeby napewno nie patrzec na kolor kabla tylko na numery kabli, tylko czy te numery zawsze odpowiadaly za to samo w saxo/106?
Panowie jak wiadomo kazdy kableke mial inny pin ewentualnie kolor w innym roczniku, ale czy wiazka numeryczna sie czyms roznila? Kazdy kabelek ma swoj numer czy z czasem te numery sie zmienialy? Bo kilka z xsi pokrywa mi sie z tymi z vts
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010
Barejka napisał/a:
Panowie jak wiadomo kazdy kableke mial inny pin ewentualnie kolor w innym roczniku, ale czy wiazka numeryczna sie czyms roznila? Kazdy kabelek ma swoj numer czy z czasem te numery sie zmienialy? Bo kilka z xsi pokrywa mi sie z tymi z vts
Karwa Barejka, to nie tak ja rozkminiasz. Bierzesz miernik i sprawdzasz jaki kabel idzie do jakiego czujnika itd. w wiązce silnikowej. Schemat z kabinowej z xsi powinieneś już znać na pamięć i łączysz. Po numerach i kolorach to się nie odpalisz do 2012. A może i za 5 dni nawet się nie udać. Miernik i jazda.
kubas, nie ucz babci szczyc w butelke, zobaczymy jaki bedziesz cwany jak sam bedziesz zmienial zeby odpalic motor potrzeba zakrecic rozrusznikiem tylko iu podlaczyc immo
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010
Barejka napisał/a:
kubas, nie ucz babci szczyc w butelke, zobaczymy jaki bedziesz cwany jak sam bedziesz zmienial zeby odpalic motor potrzeba zakrecic rozrusznikiem tylko iu podlaczyc immo
Ale kubas ma racje. Jak swapowalem silnik i łączyłem wiązki to robiłem właśnie tak.