Ostatnio znajomy robi do wyscigow plaskich Megane Coupe i mowil ze z klatka wazy okolo 900kg i jeszcze sporo mozna wyszarpac
Z kolei sam jezdzilem jakis czas temu tez Meganka ex pucharowka (2.0 8v) i musze przyznac ze odpychala sie to ladnie.
Jezdzilem tez wymienianymi w temacie samochodami i na asfalcie stawiam na Meganke.
Zdarzyło mi się raz w tym roku ścigać się o wygraną w klasie na Tychach z popucharową 206, z silnikiem na podobno ok 140 km + krótka skrzynia. Zawias asfaltowy Pug Sport, hamulec nie wiem, ale na pewno auto było dość profi przygotowane.
206 z bardzo dobrze ogarniającym ten tor Szymonem Krajką wygrał ze mną o 0,01s, także szału nie ma, bo przegrałem przez to że na ostatnim przejeździe praktycznie stanąłem w poprzek toru
auto: mam
silnik:: też
moc: 72.5km Pomógł: 46 razy Dołączył: 20 Kwi 2009 Skąd: SY
Wysłany: Śro 22 Gru, 2010
Nath napisał/a:
Ostatnio znajomy robi do wyscigow plaskich Megane Coupe i mowil ze z klatka wazy okolo 900kg i jeszcze sporo mozna wyszarpac
Z kolei sam jezdzilem jakis czas temu tez Meganka ex pucharowka (2.0 8v) i musze przyznac ze odpychala sie to ladnie.
Jezdzilem tez wymienianymi w temacie samochodami i na asfalcie stawiam na Meganke.
megane to kupa i nie skręca...potraktujcie to jak opinię eksperta