http://www.youtube.com/watch?v=POpgX9TeSY8 wrzucony 1 bieg i ruchy kolem w jedna i druga strone, ten wlasnie dzwiek jest slyszalny przy ruszaniu i wciskaniu pedalu sprzegla
hmm wymienilem gumy wahaczy (przednia na powerflexa) i pomoglo, bo juz nie sciaga w prawo
teraz sciaga tak samo tylko w lewo
i to na dwoch roznych kompletach kol, cisnienie w kolach sprawdzone ciekawe w ktora bedzie jutro sciagac
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Nie 05 Cze, 2011
Cytat:
hmm wymienilem gumy wahaczy (przednia na powerflexa) i pomoglo, bo juz nie sciaga w prawo
teraz sciaga tak samo tylko w lewo
i to na dwoch roznych kompletach kol, cisnienie w kolach sprawdzone ciekawe w ktora bedzie jutro sciagac
auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km Pomógł: 7 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 06 Cze, 2011
zawodnik napisał/a:
a nie bedzie to wina skrzywionego wahacza? bo ja mam podobny problem jak przyscieszam sciaga w lewo ale jak hamuje lub jade na zuie to nci nie sciaga, czy gumy staba tez moga miec na to wplyw i drazki staba?
ja dodatkowo mam slyszalne takie stuki na wpietym biegu przy ruszaniu i skrecaniu w okolicy polosi we skrzyni, czy to moze tez byc tego wina? (tak jakby metal walil o metal delikatnie)
i jak podnioslem przod i zapiąlem bieg na wlaczonym silniku to kolo lewe krecilo sie duzo szybciej niz prawe, prawe sie nawet zatrzymywalo, to normalne?