auto: Saxo VTS
silnik:: TU5J4
moc: 118km Pomógł: 34 razy Dołączył: 20 Sty 2008 Skąd: Górki Małe
Wysłany: Pon 09 Sty, 2012
GeKo napisał/a:
Jaco, To sprzęt do zapoznań "fabryki" Forda.
dokładnie kiedyś tam ( nie wie czy jeszcze EDIT: już nie) volvo miało coś wspólnego z fordem, a że to była jedyna opcja samochodu AWD w koncernie to padło na volviaka
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Pon 09 Sty, 2012
no wiem właśnie czy tylko Forda, ale jak był Polski w randze WRC to przed Gołebębiem stało ich kilkanaście. Mi się wydawało, że to fury FIA do zapoznania, a nie tylko Forda
auto: Saxo VTS
silnik:: TU5J4
moc: 118km Pomógł: 34 razy Dołączył: 20 Sty 2008 Skąd: Górki Małe
Wysłany: Wto 10 Sty, 2012
kamil napisał/a:
no wiem właśnie czy tylko Forda, ale jak był Polski w randze WRC to przed Gołebębiem stało ich kilkanaście. Mi się wydawało, że to fury FIA do zapoznania, a nie tylko Forda
Ja też widziałem te furki pierwszy raz w Mikołajkach i myślałem podobnie, że to jakieś odgórne fury zapoznawcze, a tu się okazuje, że to tylko dla kierowców jednej firmy a co do ilości to zawsze jest ich kilka..
im więcej patrzę, tym bardziej mi się podoba. Mam już w robocie T5 - R na pulpicie. Moja Luba niestety patrzy na to jak na jakiś złom, ale z drugiej strony cztery E30tki już przeżyła, więc...
Myślę sobie na mój prosty męski rozumek, że jakby zanabyć taką za 7-8 tysi, włożyć ze 4 i chyba byłby pewny, niezawodny, ekonomiczny automobil.....
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Śro 11 Sty, 2012
rabarbar napisał/a:
tak zachwalacie ze az nabrałem ochoty na takiego szybkiego kanciaka
Spotkałem dzisiaj jednego handlarza z osiedla. Zapytałem co tam u niego słychać, jak się fury sprzedzają, co aktualnie ma a ten mi w pospiechu odpowiedział,że nie ma czasu bo leci do Monachium na kupować Volvo 850'tek. Podobno słyszał,że chłopaki na hothatch'u jarają się 850'tkami. Ceny wszystkich kanciaków mają pójśc górę
Wierzyć mu?