Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
Marek23 kupuje auto
Autor Wiadomość

Yarko 
z.. z.. z... zzzz...z z..z.z z. z...

auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km

Wysłany: Sob 14 Sty, 2012   

dobry sprzęt, trakcyjnie mistrz wyścig, robisz soft i masz okolice 300KM

spalanie takie jak w mojej r26
Ostatnio zmieniony przez Yarko Sob 14 Sty, 2012, w całości zmieniany 1 raz  

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

auto: BMW

:lol2:

GeKo 
Gonna giv'm a cziken?
Press on regardless

auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km

Spalania nie znam, bo przez jakieś 40minut pedal to the metal na zmianę z Leonem po Bytomiu. Do tego Otto zafundował dziewczynie Leona mokre majtki podczas wyprzedzania.
Lewa działa, dupka fajnie się uślizguje a szpera wyciąga, choć płytka to to nie jest, ale przynajmniej na lapach nie czuć.
W środku zwłaszcza jak sie spojrzy do tyłu to słabo z miejscem, opadająca linia dachu jednak powoduje wrażenie ciasnoty.

Ale najlepiej będzie jak spytasz MAbZa :D on testował w Szwecji na jakiś dniach otwartych :rotfl: Ogólnie focus RS najlepsiejszy. Cały test w jego wykonaniu na racingforum. Konkluzja jego że megane to gruz :rotfl:

Yarko 
z.. z.. z... zzzz...z z..z.z z. z...

auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km

GeKo napisał/a:
Ale najlepiej będzie jak spytasz MAbZa on testował w Szwecji na jakiś dniach otwartych Ogólnie focus RS najlepsiejszy. Cały test w jego wykonaniu na racingforum. Konkluzja jego że megane to gruz

:rotfl:

Marek23 
Gonna giv'm a cziken?

auto: gc8r
silnik:: 2.0
moc: 280km

GeKo napisał/a:
Ale najlepiej będzie jak spytasz MAbZa :D on testował w Szwecji na jakiś dniach otwartych :rotfl: Ogólnie focus RS najlepsiejszy. Cały test w jego wykonaniu na racingforum. Konkluzja jego że megane to gruz :rotfl:

mAbZ, no tak. Na szczescie jest zima i mAbz jeździ sobie Uno 1.0 mówiąć do siebie jezykiem binarnym

Czekam aż Pieqt mi na PW odpowie. Interesuje mnie trasa jesli chodzi o spalanie. Yarko,wez sie gdzies wybierz poza miasto pieknych i bogatych i sprawdz spalanie. Bo mnie meczy to. Przy bucie to niech zere ile wlezie. Pewno i tak nie kupie,ale pomarzyć można.

Tomcat 
Pisze wiadomość....

auto: VTS + 147
silnik:: 1.6 + 1.9
moc: pierdyliard srylionówkm

Wysłany: Nie 15 Sty, 2012   

Marek23 napisał/a:
Młody Papież napisał/a:
kupich coś, Marku?

W koncu na pewno

Cytat:
pojawila sie super propozycja alfa 159 1.9 dyzel 150km, ladne, tanie, dobrze jedzie, malo pali

Nie ukrywam,że brak mi odwagi by kupic alfę. Choc nie twierdzę,że nadal jest tak jak ludzie mowią(awaryjna).

Na razie gti zostanie, będę się zamieniał na dalsze trasy na 1.9tdi. Wiadomo,że najchętniej w takiej sytuacji zamieniłbym na Megi RS,ale raz boję się,że trafię na kupę jeśli chodzi o konkretny egzemplarz. Dwa w gti, mam wymieniony walek,rozrzad, lancuch,oleje,hamulec zrobiony,więc autko jako tako pewne.
Do roku i tak będę zmieniał auto,ale poczekam aż te E90 ciut stanieją. Albo jak Yarko będzie sprzedawał swoją.

Moj dobry kolega jezdzi 159 1.9 JTDm. Nastukal od nowosci prawie 100 tysiecy i obylo sie bez powazniejszych awarii, a warto wspomniec, ze praktycznie od nowosci auto jest po programie. FAP sie zatkal, wiec zostal wyciety. Same plusy ze to sie stalo, bo spala okolo 1 litra mniej w kazdych warunkach i mozna bylo zrobic agresywniejszy program. Poza tym turbina byla wymieniana na gwarancji... Tyle. Zawieszeniowo jest na prawde swietna. Moze nie da sie jej wrzucic z lewej, ale dzieki bardzo szerokiemu rozstawowi kol, mozna nia wchodzic w zakrecy z predkosciami znanymi do tej pory tylko dla BMW. Wnetrze sie trzyma, nic nie puka nic nie stuka ogolnie gabinet :P Na prawde polecam ten samochod, bo to taka Alfa z mechanika od niemca albo japonczyka. Zayebyscie wyglada i sie nie psuje.

KarQ 
spieprzaj dziadu

auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km

Kutfa, ja się spotkałem z opiniami, ze 159 ma bolączke z zawiasem. Bardzo mi pasuje ten fur, ale robić zawieche co 20-30klockow to bezsens.

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

Mogę Ci opowiedzieć jak jest z zawiasem w bmw to polubisz alfę :faja:

KarQ 
spieprzaj dziadu

Mi, ze się spsuje, cze Markowi, ze się klei? xD

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

KarQ napisał/a:

Że się psuje. Natomiast kwestie trakcyjne i prowadzenia - nie jechałem jeszcze takim samochodem któremu tak klei dupa na wyjściu z łuku.

Bart 
HEJTER

auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm

KarQ napisał/a:
Kutfa, ja się spotkałem z opiniami, ze 159 ma bolączke z zawiasem. Bardzo mi pasuje ten fur, ale robić zawieche co 20-30klockow to bezsens.

chodzi chyba o 156 :>

rasta 
co to była za emisja?
Tępy Huj

auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km

rabarbar
[Usunięty]

M napisał/a:
KarQ napisał/a:

Że się psuje. Natomiast kwestie trakcyjne i prowadzenia - nie jechałem jeszcze takim samochodem któremu tak klei dupa na wyjściu z łuku.

dziwne,ja w bumie wymieniłem tylko amory i przez 1,5 roku i 25 tys km nic nie musiałem robic

kubas 
DJ Sparky
205 RULA !

auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km

rabarbar napisał/a:
M napisał/a:
KarQ napisał/a:

dziwne,ja w bumie wymieniłem tylko amory i przez 1,5 roku i 25 tys km nic nie musiałem robic

Bo twoim BMW nie woził się wcześniej don jonson po ulicach san fransysko i nie robił sobie hopki na każdym skrzyżowaniu :)

KarQ 
spieprzaj dziadu

Bart napisał/a:
KarQ napisał/a:

chodzi chyba o 156 :>

159, argumentacją była duża masa własna auta, która wykańcza zawias na naszych unijnych drogach.

Odpowiedz do tematu