auto: VW Golf 7R
silnik:: 2.0 TSI
moc: 340km
Wysłany: Pią 16 Mar, 2012
za VEMS'a około 3K trzeba wyłożyc....w Toledo mam go i dziala wszystko dobrze, bedzie lada moment właśnie wgrywane do mojego wozu kilka nowych dodatkow, ktorych ponoc wczesniej VEMSA nie mial. Boost po biegach procedura startowa i takie tam inne zobaczymy jak wyjdzie:)
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 16 Mar, 2012
Toldi napisał/a:
za VEMS'a około 3K trzeba wyłożyc....w Toledo mam go i dziala wszystko dobrze, bedzie lada moment właśnie wgrywane do mojego wozu kilka nowych dodatkow, ktorych ponoc wczesniej VEMSA nie mial. Boost po biegach procedura startowa i takie tam inne zobaczymy jak wyjdzie:)
Ja też się zastanawiałem nad zrobieniem upgrade'u i dodaniem obsługi szerokopasmówki (no i sonde bym kupił), knock-sensora i dataloggera na SD.
Procedury nie mam włączonej póki co.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 17 Mar, 2012
Toldi napisał/a:
procedura startowa to akurat byla juz dostepna z 2 lata temu