nie sadze. zdrowa integra to 27-30k. Za ta kase w Clio robisz 220km luzno. fajny zawias. hebel. no poczekajmy. jesli saxo seria na kiepskich drogowych nalewkach tracilo 7sek na dwoch minutach to Clio ppwinno sie zblizyc na 2-3sek spokojnie.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 25 Maj, 2012
Stf napisał/a:
M napisał/a:
Na końcu kwotowo wyjdzie integra
nie sadze. zdrowa integra to 27-30k. Za ta kase w Clio robisz 220km luzno. fajny zawias. hebel. no poczekajmy. jesli saxo seria na kiepskich drogowych nalewkach tracilo 7sek na dwoch minutach to Clio ppwinno sie zblizyc na 2-3sek spokojnie.
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Sob 02 Cze, 2012
Stef - najlepiej tam po prostu zadzwoń i podpytaj co i za ile na ten moment mogą zaproponować do ph1 żeby było szybciej.
Jak kupowałem clio (w kraku) to byłem ustawiony na gotowo.
Przyjechałem, wyjęli padniętą skrzynie, włożyli przygotowaną, zregenerowaną, zrobili testy czy ok i pojechałem do wawy tego samego dnia. Do tej pory (odpukać) jest ok, no ale ja mam serię.
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 02 Cze, 2012
niestety oni składają wszystko z używek, także zawsze pozostaje jedna niewiadoma - ile Twoja skrzynia wytrzyma, osobiście jeśli zdecydowałbym się na taki manewr to kupiłbym skrzynie (182), która jest bardziej wytrzymała, do tego krótsze główne, najlepiej homologowane, tak żeby była w razie czego możliwość sprzedania i następnie do tego dopasowywałbym przełożenia poszczególnych biegów
to po co kupować dobra skrzynie?? Jeżeli i tak główne ma być homologowane a pozostałe zestopniowane do głównego, zostanie Ci tylko obudowa z dobrej nowej skrzyni