ostatnio akurat trafilem ciurkiem na kilka programow i takie mam wrazenia:
OPT - tede jest niby czasem (zadko ale) cos smiesznego powie ale jednak nie wiem... ogolnie program jest chyba ciekawy ale to zalezy od tego jakie auta pokazuja... Ogolnie widac ze sie staraja cos fajnego zrobic i na sr jest kilka ludzi ktorzy jako srodowisko wspolpracuja. Tylko ze jechali strasznie automaniaka max ze to gowno i ze niedlugo to oni zrobia cos 1000x lepszego a uwazam ze to sie za wiele nie rozni... W automaniaku maja do dyspozycji modlin i zajebiste fury, co by martyna nie gadala... generalnie jesli OPT to jest czolowka polskich programow (chyba jest) to dlatego ze nie ma nic lepszego...
SPORRRT - rzeczowy program. Byla relacja z magurskiego. Wszystko tak jak trzeba... fajny program!!
Szybcy i stylowi - duzo dobrego jest w tym programie mimo strasznej PL nazwy. Fajne sa widac nielegalne zdjecia z ustawek z ulic. albo amatorskie rzeczy, czuc klimat czasem.
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Czw 15 Mar, 2007
Właśnie pierwszy raz się natknąłem się na program operacja tuning i człowiek o xsywie łysy pali laczka swoją E36 a po chwili mowa o "wzmacniaczu siły hamowania" który drastycznie obniża droge hamowania... nie mam pytań, czy naprawdę są jeszcze odbiorcy takich programów..
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 15 Mar, 2007
ja widzialem (tez przed chwila) to samo.. tylko, ze pewnie chwile pozniej jak obklejal auto nalepkami.. pokazuje antytuning i to bylo DOBRE.. reszty nie widzialem wiec nie oceniam
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007
dzisiaj w automianiaku MAX bylo przepiekne porsche 356. Moje marzenie. to trzeba martynie przyznac ze takie zalatwiaczy aut ma najlepszych w kraju
co prawda OPT nigdy całego nie obejżałem, ale dużo ludzi strasznie jedzie po Tedeuszu
widać że program jest zrobiony w nucie żartu i kpiny z różnych marek samochodów, np. palenie gumy przez rasową blondynę w bmw
mnie to śmieszy i bawi a sam Tede... lubię tego gościa za to że jest takim gburem i chamem
jeśli ktoś traktuje na poważnie ten program to faktycznie może się nie podobać
Spoon [Usunięty]
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007
dla mnie tvn turbo zrobiło sie n/a za dużo już wciskają programów żeby zapełnić ramówkę nie wiem jak was ale mnie wędkowanie przez godzinę nie bardzo interesuje. Rodzaj 28 sekund (kontakt z baza i: "wiesz wyglada to strasznie ale nie jest strasznie" itd) i gadki pod kamerę tez nie są imo trafione. pirat którego szczerze nienawidzę ze względu na lektora pana Knapika i jego prze mądre stwierdzonka - ktoś mu pisze ten text? nieśmiertelny zakup kontrolowany z panem Kornackim to już bez komentarza ;)Zostaje kilka programów dla których warto go włączyć ale niestety jest to już mniejszość a nowości nie porywają operacja prawie tjunink zrobiona dla jaj bo nie widzę togo inaczej czasami powala
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2007
wg mnie OPT jest ok. lubie jak tuninkuje bmw i ogolnie robi sobie jaja.. widac, ze nie ogarnia tematu motoryzacji glownie gdy opowiada o tych furaczach ale zadaje duzo pytan i jednak stara sie przyblizyc to co w nich ciekawe..
kornacki mnie nie pociaga ale to raczej nie chodzi o niego samego tylko o tych ludzi, ktorzy kupuja te auta.. jak ta panna porownywala signum z Kondzia 19ka to myslalem, ze ja jebne mlotkiem przez telewizor..
o rybach nie mowie a pirata i wypadki ogladam czasem po to zeby zobaczyc, ze sa glupsi ode mnie i rozwalaja sie z bardzo dziwnych powodow.
jak dla mnie tvn turbo = top gear.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007
widzieliscie TG z 400km/h w Veyronie? widzieliscie jak swiat wyglada przy takiej predkosci ????? dla mnie niezly hardcore!
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Nie 15 Kwi, 2007
a co sadzicie o nowym programie bodajze szkola szybkiej jazdy ogladalem kawalek pierwszego odcinka i jak dla mnie narazie moze byc ale nic nowego to on nie odkryl tylko wytlumaczyl ludzia co znaczy nasterownosc a co podsterownosc... ale zapowiada sie fajnie tg 400km/h niezle szybszy niz f1 najlepsze haslo ze jechal 100 i chcial wysiasc heheh kapitan snuja...