auto: Mazda CX7
silnik:: czysty
moc: ze 230km Pomógł: 12 razy Dołączył: 16 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 16 Kwi, 2007
filmik wczoraj zaliczony
z różnych opowieści stwierdzałem że to będzie film w trochę innym klimacie (chyba każdy go inaczej odebrał ) ale film naprawdę dobry, dobre scenki i w ogóle .. taka mała rzeźnia :553:
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007
wlasnie wrocilem z kina i...
film bardzo fajny, prawie idealny gdyby odjac:
- te rockowe wstawki, ktore mialy nadac klimat, a mnie troszke irytowaly
- akcent tego spartanskiego wodza i w ogole wszystkich spartan (czy to aby nie amerykanie robili ten film??)
- czasem same slowa.. combat mi jakos nie pasuje do dzidy.. a raczej wloczni albo piki..
- nie rozumiem po co sceny erotyczne nie zeby mi sie nie podobaly.. ale po co?
- dwoch ziomkow siedzacych obok i wychodzacych doslownie co 5 min bo walili po jednym browcu na scene..
wg mnie film fajny i dobrze obejrzec w kinie bo odbiera sie zupelnie inaczej niz w domu. efekt sepii super - z jednej strony niedostrzegalny, a z drugiej jednak tworzyl taki mistyczny klimat.. fajna mieli wyrocznie
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
mikson [Usunięty]
Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007
wyrocznia nie kulawa byla i jej adoratorzy tez niczego sobie, przystojniaki pierwsza klasa najlepszy sort po kastingu w tvn
a na powaznie mi najbardziej nie pasowal watek krolowej puszczalskiej niby dla meza to robi