auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 17 Maj, 2013 Zapinki do elementów nadwozia z laminatu
Przede wszystkim witam
Maska laminatowa do mojej Astry kończy się robić i będę potrzebował ją jakoś zamykać. Zamek seryjny będzie pominięty, ale maska będzie się podnosić na oryginalnych zawiasach. Oczywiście potrzebuję zapinki. I teraz pytanie - jakie?
Zakładając takie proste kołkowe:
w świetle przepisów tracę dowód bo mogę poszarpać pieszego jak go trafię (ale dowód tracę za znacznie więcej rzeczy także ten)
Alternatywą jest to:
Kosztują miliony monet, ale są zamykane i żadna menda mi nie będzie w razie czego grzebać pod maską jak gdzieś auto zostawię bez nadzoru.
Ktoś używa tych drugich? W sklepach branżowych kosztują okolice 280 zł, na allegro oczywiście oryginalne repliki są taniej, ale nie wiem jak z jakością w bezpośrednim porównaniu:
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Pią 17 Maj, 2013
Nie uzywałem, ale sam bede prawdopodobnie kupował te
http://allegro.pl/zapinki...3254858257.html Są na miejscu, mozna podjechac obejrzeć, minus taki ze juz mam zapinki założone, zwykle kołkowe więc będę musiał jakoś w to samo miejsce zamontować te na kluczyk.
Też czekam na opinie.